Bilutleie
Braunschweig Sentralbanestasj.
Kollaps
Tyskland // Braunschweig // Braunschweig Sentralbanestasj.
Endre personlige detaljer

Leiebil Braunschweig Sentralbanestasj.: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Berliner Platz 1
  38102 Braunschweig DE +49-8966060060
 
Stasjonstype: togstasjon
Åpningstider
Ma. - Fr.06:00 - 22:00
Lø. - Sø.06:00 - 16:00
 
 

Velkommen til Sixt bilutleie på Braunschweig sentralbanestasjon! Braunschweig ligger meget sentralt plassert i Tyskland og er dermed et glimrende utgangspunkt for en bilferie, og Sixt er på pletten for å hjelpe deg med et perfekt tilpasset kjøretøy for deg. Som vanlig legger vi filialen vår strategisk plassert, dermed er det kort vei til flere severdigheter. Noen av dem er den store Bürgerparken rett mot vest, og shoppingsenteret BraWoPark er i gangavstand unna. Det tar bare et par minutter å kjøre til Innenstadt hvor du finner mye gammel og klassiske arkitektur, og stemningen der er noe helt for seg selv. Du finner fort logoen vår slik at du raskt kan skaffe deg leiebilen fra Braunschweig sentralbanestasjon, og det er naturligvis bussholdeplass rett ved inngangen.

Vi har leiebil som passer for stort sett ethvert tilfelle

Er du her i forbindelse med jobben eller rett og slett på ferie? Uansett anledning kan vi lett ordne med et kjøretøy som passer som hånd i hanske for reisen din, og prisene våre er alltid i laveste kategori. Velg fritt mellom kompaktbiler for deg som vil spare på drivstoffutgifter, brukervennlige familiebiler, solide 4x4, romslige minibusser eller sportsbiler for deg som vil ha litt ekstra kjøreglede. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Våre fleste kategorier gir deg ubegrenset kjørelengde til rådighet slik at Tyskland ligger åpent for deg, og vi har også gratis kansellering og ombooking av bestillingen frem til bilen er hentet. Med tilleggstjenester som ekstra fører og dieselmotor kan bilturen bli både enklere og billigere, så ikke nøl med å leie bil på Braunschweig sentralbanestasjon.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.06:00 - 22:00
Lø. - Sø.06:00 - 16:00

Kontakt

Sixtstasjon Braunschweig Sentralbanestasj. BWEX99 Berliner Platz 1 38102 Braunschweig 52.251439, 10.540600 +49-8966060060

Sixtstasjon Braunschweig Sentralbanestasj. BWEX99

Berliner Platz 1
38102 Braunschweig
 
Telefon +49-8966060060

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Henting / levering utenfor åpningstider

Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service