Bilutleie
Sivas
Kollaps
Tyrkia // Sivas
Endre personlige detaljer

Leiebil Sivas: Sixt Bilutleie online

Du vil fort oppdage at en leiebil i Sivas er helt uvurderlig for å få med deg alt som kan oppleves i denne regionen i Tyrkia. Det er nemlig sparsomt med kollektivtrafikk her, og takket være prisene våre kan du slå to fluer i en smekk angående tid og penger. I utvalget vårt kan du velge fritt blant familiebiler og økonomibiler til dagligdags bruk, og vi sørger for topp kvalitet på de moderne kjøretøyene våre. I Sixt bilutleie gir vi alltid kundene våre det lille ekstra, derfor får du blant annet flere forsikringer og gebyrer inkludert for å slippe ekstrautgifter.

 
 • Sivas Nuri Demirdag Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Sivas Airport
  58024 Sivas

  Ma. - Sø.06:30 - 23:00
  Helligdag06:30 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan ordne med en leiebil i Sivas

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Sivas og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du finner oss på Sivas Nuri Demirdag lufthavn (VAS) siden fly er den vanligste måten å reise hit på, men vi har også stasjon i Sivas bysentrum. Dermed er det enkelt å komme fort frem til oss. Etter avtale er det også mulig både å levere og hente kjøretøyet til alle døgnets tider for å få full reisefrihet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Attraksjoner du kan besøke med leiebil i Sivas

Sivas er en storby i full blomst, siden den er et viktig knutepunkt for transport i Tyrkia. Du kan se både gammel og nymotens arkitektur i Sivas bykjerne. Her er det mange moskeer med unikt design du kan besøke med kjøretøyet ditt, spesielt den skjeve minareten til moskeen Ulu Camii. På Atatürk-avenyen kan du få med deg førsteklasses shopping, og Sivas er også lokasjon for mange varme kilder. Sixt biluleie i Sivas åpner mange dører for deg i det nordlige Tyrkia.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7