Bilutleie
Nevsehir Kappadokia Flyplass
Kollaps
Tyrkia // Nevsehir // Nevsehir Kappadokia Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil på Nevşehir-Kappadokia flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Arrival Hall,Domestic Terminal
  50091 Nevsehir TR +90-5327118698
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: NAV
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 21:00
 
 

Du kan gjøre det enkelt for deg selv og bestille leiebil hos Sixt bilutleie på Nevşehir-Kappadokia flyplass for å spare både tid og penger. Møt opp ved vår skranke på flyplassen dersom du allerede befinner deg her i Tyrkia, og la oss hjelpe deg å finne det kjøretøyet og ekstrautstyret som passer optimalt for din reisesituasjon. Du kan selvsagt også forhåndsreservere leiebil over telefon eller på våre oversiktlige nettsider, der du alltid vil se totalkostnaden og alle våre gode tilbud. Her tilbyr vi økonomibiler til gunstige priser og praktiske familiebiler til allmenn bruk, og vi får alle våre modeller fra anerkjente bilfabrikanter.

Hvordan du skaffer leiebil på Nevşehir-Kappadokia flyplass

Flyplassen i Nevşehir (NAV) ligger omtrent 3 mil fra bysentrum, og ettersom det er begrenset tilbud av offentlig transport, er det en klar fordel med eget kjøretøy her. Med Sixt vil du nyte gleden av å kjøre i en godt forsikret leiebil fra Nevşehir-Kappadokia flyplass. Oppgraderinger som GPS og barnesete kan du bestille for ubetydelige ekstrabeløp. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Se området med en leiebil fra Nevşehir-Kappadokia flyplass

Nevşehir har spektakulære opplevelser som venter på deg, både i forhold til det unike landskapet og de spesielle husene. Kjør til steinformasjonene og se alle husene som er blitt hugget ut i vulkansk stein, og her finnes også naturlige formasjoner som skorsteiner og sopper. Nevşehir har flere underjordiske byer og kirker, og ta også turen til Göreme nasjonalpark og det trolske landskapet utformet av tufstein. For en ekstra spesiell opplevelse kan du se landskapet i en varmluftballong som er spesielt karakterisk for denne provinsen. Det åpner seg mange muligheter med en leiebil fra Nevşehir-Kappadokia flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 21:00

Kontakt

Sixtstasjon Nevsehir Kappadokia Flyplass NAV Arrival Hall,Domestic Terminal 50091 Nevsehir 38.771703, 34.524587 +90-5327118698

Sixtstasjon Nevsehir Kappadokia Flyplass NAV

Arrival Hall,Domestic Terminal
50091 Nevsehir
 
Telefon +90-5327118698

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service