Bilutleie
Nevsehir
Kollaps
Tyrkia // Nevsehir
Endre personlige detaljer

Leiebil Nevsehir: Sixt Bilutleie online

Dersom du booker en leiebil i Nev%u015Fehir, vil du ha mange fordeler som andre reisende ikke har, og med våre lave priser vil du som oftest spare både tid og penger. Enten dere er mange eller få som kommer hit, har vi kjøretøyet som er skreddersydd for deg. Utvalget vårt består utelukkende av modeller fra verdenskjente fabrikanter. Velg mellom økonomibiler til nesten uslåelige priser og brukervennlige familiebiler, og du får air condition med samtlige modeller for effektiv temperaturregulering. Sixt bilutleie inkluderer også blant annet tredjepartforsikring og lokasjonstillegg i prisen, slik at du slipper ekstrautgifter.

 
 • Kayseri Internasjonal Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Boztepe Mah
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Kayseri Flyplass Domestic

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe en leiebil i Nev%u015Fehir

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Nev%u015Fehir og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du finner filialen vår på Nev%u015Fehir Cappaddocia lufthavn (NAV) i ankomsthallen, og fra du møter opp, vil du befinne deg bak rattet til kjøretøyet ditt før du vet ordet av det. Det er enkelt å ordne med oppgraderinger som barnesete til minsten og dieselmotor for å redusere drivstoffutgiftene. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Severdigheter du kan oppleve med bilutleie i Nev%u015Fehir

Tyrkia er en av de eldste sivilisasjonene i verden, og du finner flere tydelige spor fra eldre tider når du kjører rundt med leiebilen i Nev%u015Fehir og nærområdet. Kom deg til Göreme nasjonalpark med de spesielle steinformasjonene som har blitt skapt av erosjon, og du kan nyte vakker natur i Y%u0131l Cumhuriyet Orman%u0131 nasjonalskog. Du vil også finne mange gode restauranter i Nev%u015Fehir med retter som du bare kan smake i Tyrkia. Sixt ser frem til å få gitt deg nøklene i hånden når du møter opp hos oss.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service