Bilutleie
Kusadasi
Kollaps
Tyrkia // Kusadasi
Endre personlige detaljer

Leiebil Kusadasi: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Ku%u015Fadas%u0131 er det ideelle valget for deg som vil ha effektiv service og rimelige priser. Våre dyktige medarbeidere vil sørge for at papirarbeidet blir raskt unnagjort, og det skal godt gjøres å matche prisene våre. Vi har et utvalg av kjøretøy som passer for både deg som reiser alene samt for kjernefamilien. I utvalget vårt kan du nemlig finne økonomibiler og familiebiler til praktisk bruk. Vi inkluderer naturligvis også nyttige ekstragoder uansett hvilken kategori du velger, som tredjepartforsikring og gratis ombooking for økt fleksibilitet.

 
 • Kusadasi

  Sixt Bilutleie
  Dag M. Esat Bozkurt Cd. 1
  09400 Kusadasi

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan kan du ordne leiebil i Ku%u015Fadas%u0131?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Ku%u015Fadas%u0131 og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi befinner oss i havneområdet av Ku%u015Fadas%u0131 for at det skal være enkelt å finne frem til oss, og fra du møter opp, vil du bli hjertelig mottatt og få besvart alle eventuelle spørsmål. Du kan enkelt bestille oppgraderinger som navigasjonssystem så du finner fort frem i alle de små gatene, og dieselmotor kan reserveres for lavere drivstoffutgifter. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan gjøre med leiebil i Ku%u015Fadas%u0131

Ku%u015Fadas%u0131 er et svært populært område i Tyrkia for feriering, og det er også kort avstand til flere greske ferieøyer herfra. Du anbefales å ta en kjøretur langs sjøen og nyte den vakre utsikten, og kanskje du også finner en rasteplass der du kan få tatt mange fine bilder. Kom deg også til nasjonalparken på Dilek-halvøya der du finner mye storslått landskap. For den shoppingglade er det bare en kort kjøretur fra Ku%u015Fadas%u0131 til til Novada outlet, der du kan gjøre mange gode kjøp. Tyrkias vestkyst ligger åpen for deg med leiebil i Ku%u015Fadas%u0131 fra Sixt.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service