Bilutleie
Istanbul Flyplass Internat.
Kollaps
Tyrkia // Istanbul // Istanbul internasjonale flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Istanbul internasjonale flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Atatuerk Intl. Arrival Hall
  34000 Istanbul TR +90-5335921540
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: IST
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt bilutleie på Istanbul internasjonale flyplass, Tyrkia

Sixt ønsker velkommen til en av Europas største og mest kulturelle byer, og med leiebil fra Istanbul flyplass er du uavhengig av offentlig transport, som fort kan bli overfylt i denne folkerike byen. Hos oss kan du velge blant kategorier som økonomibiler, familiebiler og 4x4, eller du kan unne deg selv noe ekstra godt med en luksusmodell, for eksempel en cabriolet slik at du kan kjenne sjøluften blåse i håret mens du kjører. Med 400 kilometer inkludert i leiebilavtalene har du gode sjanser til å bli godt kjent med byen, og i en millionby som denne anbefales det å forsikre seg om at GPS også er inkludert.

Hvordan skaffe leiebil på Istanbul flyplass?

Flyplassen kalles også Istanbul Atatürk flyplass (IST) og ligger lokalisert godt og vel én mil unna bykjernen. Dermed er det bare en 20 minutters kjøretur til mange storslagne opplevelser hvis du er heldig å unngå trafikken. Du vil finne vår oransje opplyste skranke i ankomsthallen, og her vil du få førsteklasses kundeservice og eventuelle reisetips for hva som er best å se i denne enorme byen. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Istanbul flyplass

Ingen tur til Tyrkia og Istanbul er komplett uten at du har besøkt et tyrkisk bad, som er en svært kulturell opplevelse. Her kan du oppleve badstuer og nyte total avslapning mens du skrubbes og masseres. Det finnes også muligheter for å kjøre til havnen og foreta et båt-cruise langs det kjente Bosporos-stredet som deler byen i en asiatisk og europeisk del. Museer finnes det svært mange av, og de er viet til både kunst og historie. Shoppingmuligheter er heller ingen mangelvare. Gjør deg klar til å utforske denne verdensmetropolen med Sixt bilutleie fra Istanbul flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Istanbul Flyplass Internat. IST Atatuerk Intl. Arrival Hall 34000 Istanbul 40.978860, 28.817350 +90-5335921540

Sixtstasjon Istanbul Flyplass Internat. IST

Atatuerk Intl. Arrival Hall
34000 Istanbul
 
Telefon +90-5335921540

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7