Bilutleie
Istanbul Kadikoy Bagd. Caddesi
Kollaps
Tyrkia // Istanbul Kadikoy Bagd. Caddesi
Endre personlige detaljer

Leiebil Istanbul Kadikoy Bagd. Caddesi: Sixt Bilutleie

Kadıköy er en bydel i den asiatiske delen av Istanbul og er beliggende like ved den østlige delen av Marmarahavet. Hos Sixt bilutleie i Kadıköy på Bağdat Caddesi finner du personbiler og stasjonsvogner som transporterer deg rundt i Kadıköy og resten av denne fantastiske byen som fungerer som en smeltedigel mellom Europa og Asia. La Sixt gi deg en minneverdig opplevelse med en komfortabel og fullforsikret leiebil som gir deg frihet til å oppleve hele byen.

 
 • Istanbul Kadikoy Bagd. Caddesi
  Bagdat Cad. Konak Apt. 87/1
  34724 Istanbul

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Istanbul Kadikoy Bagd. Caddesi

  Sixt Bilutleie
  Bagdat Cad. Konak Apt. 87/1
  34724 Istanbul

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan skaffe leiebil i Kadıköy?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Bağdat Caddesi i Kadıköy og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelig. Her på nettsidene våre kan du reservere leiebilen din, velge ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete samt fullføre bestillingen for at leiebilen i Kadıköy skal stå klar for deg ved ankomst. Vi har utstyrt våre biler med air condition i det varme middelhavsklimaet, og ønsker du å oppgradere til fri kjørelengde er dette også mulig på våre brukervennlige nettsider. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Kadıköy

Kadıköy er et mekka for deg som vil oppleve både det historiske og det moderne Tyrkia. Her finner du en rekke religiøse byggverk tilknyttet de mange ulike trosretningene i denne delen av Tyrkias hovedstad. Både armenske, serbiske, protestantiske og selvsagt muslimske gudshus kan besøkes og beundres. Med leiebil i Kadıköy kan du kjøre til nabolagene Moda, Fenerbahçhe og den kjente handlegaten Bağdat Caddesi hvor innbyggerne er relativt velstående, og hvor du finner kjente kleskjeder, eksklusive merkeklær og en rekke innbydende kaféer og restauranter. Resten av bydelen har en trendy atmosfære som er preget av et vibrerende student-samfunn. Ta også turen over Bosporosstredet til den vestlige delen hvor du finner de mest kjente attraksjonene i Istanbul. På vår stasjon for bilutleie i Kadıköy bidrar våre ansatte gjerne med ytterligere informasjon om hvilke severdigheter og opplevelser du bør få med deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7