Bilutleie
Tunis Carthage Flyplass
Kollaps
Tunisia // Tunis // Tunis Carthage Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Tunis Carthage Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Arrival Hall
  2035 Tunis TN +216-70729292
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: TUN
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:30
Helligdag07:00 - 23:30
 
 

Fra Sixt sin filial for bilutleie på Tunis Carthage flyplass kan du enkelt og rimelig skaffe deg et pålitelig kjøretøy, og med vår lange erfaring i bransjen er du sikret førsteklasses service. Her kan du velge blant økonomibiler til konkurransedyktige priser, familiebiler til dagligdags bruk eller robuste 4x4 som passer bra til Nord-Afrikas landskap. Du får alltid tredjepartforsikring og lokasjonstillegg medberegnet i prisen, samt fri kjørelengde så du kan se så mye du ønsker av Tunisia og omegn. Du kan også få god bruk for tilleggsgoder som ekstra sjåførtillatelse og barnesete til minsten. Dette kan bestilles online, ved oppmøte eller via telefon. Sixt bilutleie på Tunis Carthage flyplass ser frem til ditt oppmøte.

Hvordan leie bil på Tunis Carthage flyplass?

Tunis Carthage flyplass (TUN) er hovedflyplassen i Tunisia, og straks du ankommer terminalen er det lett å finne frem til vår godt merkede skranke. Når du har vridd om nøkkelen til din skreddersydde leiebil på Tunis Carthage flyplass, er det kort vei til hovedstaden, og våre profesjonelle medarbeidere sørger for at papirarbeidet blir raskt unnagjort slik at du kan komme i gang med ditt leiebileventyr. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

På eventyr i det nordlige Afrika

I Tunisia finner du en spennende blanding av gammel og moderne arkitektur og kultur som du best kan oppleve med leiebil fra Tunis Carthage flyplass. Med byens nærhet til Middelhavet er det mange muligheter for deilig badeliv, og du kan selv finne den strandlinjen som passer deg best. I og rundt byen finner du flere historiske monumenter og religiøse bygg som er verdt å få med seg, og med et eget kjøretøy til disposisjon har du også muligheten til å besøke Boukornine nasjonalpark med frodig natur og sjeldne dyrearter. Sixt bilutleie på Tunis Carthage flyplass ser frem til å forenkle ditt opphold i Tunisia.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:30
Helligdag07:00 - 23:30

Kontakt

Sixtstasjon Tunis Carthage Flyplass TUN Arrival Hall 2035 Tunis 36.851111, 10.227222 +216-70729292

Sixtstasjon Tunis Carthage Flyplass TUN

Arrival Hall
2035 Tunis
 
Telefon +216-70729292

Henting / levering utenfor åpningstider

Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service