Bilutleie
Ostrava Poruba
Kollaps
Tsjekkia // Ostrava Poruba
Endre personlige detaljer

Leiebil Ostrava Poruba: Sixt Bilutleie online

Poruba er en egen unik bydel i Ostrava-regionen øst i Tsjekkia med mange arkitektoniske monumenter og bygårder. Det øst-europeiske landet er godt kjent for å ta vare på sin kulturarv og sine mange verneverdige bygninger og Ostrava Poruba er et ypperlig utgangspunkt for å foreta kombinerte bil- og fototurer. Får du øye på innbydende smug med pittoreske vinduer og balkonger eller andre monumenter som er verdt å forevige, er det bare å parkere bilen når du måtte ønske. Med leiebil i Ostrava Poruba kan du oppdage denne landsdelen i ditt egne tempo, helt uten å måtte ta hensyn til kollektivtrafikkens avgangstider. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy fra kategorier som familiebiler, økonomibiler, luksusmodeller eller minibuss for å unngå plassmangel. Velkommen til Sixt bilutleie i Ostrava Poruba!

 
 • Ostrava Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Ostrava-Svinov Sentr.banest.

  Sixt Bilutleie
  Peterkova 1
  721 00 Ostrava

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Ostrava Poruba?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Ostrava Poruba og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Sixt setter alltid sine kunder høyt og gir deg et godt forsikret kjøretøy, og med fri kjørelengde kan du kjøre så langt du måtte ønske, helt uten å måtte tenke på antall tilbakelagte kilometer. Andre nyttige tilleggsgoder kan bestilles på våre nettsider, og bilen kan leveres tilbake når som helst det passer deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ostrava Poruba

Kjør til Landek-parken hvor det finnes mange aktiviteter for hele familien, med et gruvemuseum, bowlingbaner og egen barnedel som noen av gjøremålene. For å få oversikt over Poruba og resten av Ostrava kan du kvikt ta leiebilen til det nye rådhuset med et flott utkikkstårn. I Ostrava museum kan du se mange interessante utstillinger og gjenstander, med den astronomiske klokken som stedets hovedattraksjon. Kanskje en dagstur med leiebil til Polen frister også? Prøv Sixt bilutleie i Poruba for førsteklasses service i Tsjekkia.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service