Bilutleie
Karlovy Vary
Kollaps
Tsjekkia // Karlovy Vary
Endre personlige detaljer

Leiebil Karlovy Vary: Sixt Bilutleie online

Karlovy Vary er en by som er som skapt for deg som ønsker velvære og avslapning, ettersom byen har mange spa-anlegg og varme kilder. Med leiebil i Karlovy Vary kan du selv velge hvilket anlegg du vil besøke og du har også mulighet til å utforske mer av det vestlige Tsjekkia med sine skogkledde åser og skråninger. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy fra kategorier som økonomibiler, familiebiler og minibusser eller gjøre stas på deg selv og ditt reisefølge med en luksusmodell. Velkommen til Sixt bilutleie i Karlovy Vary!

 
 • Prague Flyplass Vaclav Havel
  Aviaticka 1
  160 08 Praha

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 20:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Prague Flyplass Vaclav Havel

  Sixt Bilutleie
  Aviaticka 1
  160 08 Praha

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 20:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Karlovy Vary?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Karlovy Vary og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt forsikrer alltid sine kunder mot skader på bilen og tyveri, og med ubegrenset kjørelengde slipper du å tenke på avstandene i området. På våre nettsider finner du andre nyttige tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Karlovy Vary

Karlovy Vary er hjemsted for flere storslagne kirker, og takket være byens nærhet til den tyske grensen finner du en unik sammensmelting av både tsjekkisk og tysk kultur i denne byen. Len deg tilbake og nyt tilværelsen i Slott-spaet, et av Karlovy Varys beste spa som tilbyr en rekke behandlinger for total velvære. I Hot Spring Colonnade finner du mange imponerende geysirer, der mange skuelystne ser på strålene som kan sprute opp til 15 meter i været. Med leiebil kommer du deg raskt til Diana utkikkstårn med en fin skogsterrasse og en liten dyrehage som passer godt hvis du reiser med barn. I Moser glassmuseum kan du se mange utsøkte glassutforminger i forskjellige størrelser. Sixt bilutleie i Karlovy Vary hjelper deg i gang for at du skal kunne oppleve det beste av Tsjekkia.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service