Bilutleie
Pattaya
Kollaps
Thailand // Pattaya
Endre personlige detaljer

Leiebil Pattaya: Sixt Bilutleie online

Kun 150 kilometer sør for Bangkok i Thailand, finner du ferieparadiset Pattaya. Stedet har mer å by på enn kun langstrakte strender og go-go-barer. Med leiebil i Pattaya har du mulighet til å oppdage alle attraksjonene i Siambukten, samtidig som du praktisk og komfortabelt kan ta deg mellom de ulike strendene i området. Hos Sixt bilutleie i Pattaya kan du velge blant topp moderne kjøretøy som alle er under et halvt år gamle.

 
 • Bangkok Suvarnabhumi Flyplass

  Sixt Bilutleie
  999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang
  10540 Samut Prakan

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Rayong

  Sixt Bilutleie
  Amata City Ind.Est. Moo 4,9/27
  21140 Rayong

  Ma. - Lø.08:30 - 17:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Pattaya

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Pattaya og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Nyt godt av fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller og air condition er en nødvendighet når du besøker sydligere strøk. Ekstratjenester som GPS eller barnesete hvis du reiser med barn, kan forhåndsbestilles på våre nettsider. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilen som du har reservert på forhånd, men en bil i samme kategori vil naturligvis stå tilgjengelig for deg ved ankomst.

Opplev Siambukten med leiebil i Pattaya

Pattaya Beach er en 4 kilometer langstrakt sandstrand som er et eldorado for vannsportentusiaster, badenymfer og solslikkere. Men stranden er ikke den eneste attraksjonen i dette området. Ta en biltur langs Pattaya Walking street under dagen, men la bilen stå om kvelden og oppdag den vibrerende gaten som har et av Thailands mest yrende nattliv med restauranter, butikker og go-go-barer. Den en gang så pittoreske fiskerlandsbyen, har også sitt eget utkikkspunkt fra toppen av Khao Pattaya sør for byen. Ta bilen og kjør til toppen og nyt utsikten og de neonfargede skiltene på veien opp. Om du vil utforske mer av den asiatiske kulturen, er en tur til tempelet Wat Chaimongkol i enden av South Pattaya Road verdt et besøk. Med Sixt bilutleie i Pattaya, har du uendelige muligheter til å oppdage noe av det beste av det Thailand har å by på.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service