Bilutleie
Trollhättan
Kollaps
Sverige // Trollhättan
Endre personlige detaljer

Leiebil Trollhättan: Sixt Bilutleie online

Med beliggenheten ved foss- og sluseområdet, Sveriges største innsjø og storslagen natur er Trollhättan et begivenhetsrikt reisemål for enhver smak. Ved å leie bil i Trollhättan kan du få med deg så mye som mulig under ditt opphold. Hos Sixt bilutleie i Trollhättan er det en lek å finne det perfekte kjøretøyet for din reise i vårt brede utvalg av topp moderne leiebiler. Her kan du velge mellom gunstige økonomibiler, pålitelige stasjonsvogner, robuste SUV-modeller, raske sportsbiler og luksuriøse cabrioleter samt romslige minibusser for dere som reiser i gruppe.

 
 • Trollhättan/Bilia Group BMW

  Sixt Bilutleie
  Kardanvägen 18
  461 38 Trollhättan

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Tilpass leiebilen etter dine formål

Ved å velge en av Sixt sine leiebiler i Trollhättan har du et godt utgangspunkt for å få en perfekt reise. Vi har hele tre utleiestasjoner her, to i sentrum og en på Trollhättan Vänersborg flyplass (THN). Våre rutinerte og serviceinnstilte medarbeidere vil få deg raskt på plass bak rattet i din forhåndsbestilte leiebil. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere en spesifikk modeller ved ankomst, siden tilgjengeligheten varierer. Imidlertid vil vi alltid sørge for at du får et kjøretøy i kategorien du har booket. Med eget kjøretøy i Trollhättan kan du nyte turen uten å bekymre deg for tilbakelagte kilometre. Samtlige av våre leiebiler har nemlig ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen. For å skreddersy leiebilen ytterligere kan du bestille andre tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra fører til lave priser.

Opplev Trollhättans innovative og naturlige omgivelser

Blant de viktigste attraksjonene i Trollhättan er Innovatum Science Center, Saab bilmuseum og Vänerborg museum. Like ved ligger det mektige sluseområdet der du kan observere 300 000 liter med vann som fosser forbi i sekundet. Et drøyt kvarter nordover fra sentrum kan du oppleve Vestgötalands unike artsmangfold i et område som er internasjonalt kjent for elg og kongelig jakt. Sixt-ansatte er lokalkjente, så ikke nøl med å be oss om råd når du skal ut på tur i Sverige med egen leiebil fra Trollhättan.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service