Bilutleie
Sveg
Kollaps
Sverige // Sveg
Endre personlige detaljer

Leiebil Sveg: Sixt Bilutleie online

Enten du planlegger familieferie i Sverige eller kommer til Sveg som forretningsreisende, kan vi hos Sixt hjelpe deg med en gunstig og praktisk leiebil for deg og ditt reisefølge. Hos Sixt bilutleie i Sveg kan du velge fra øverste hylle blant et utvalg moderne kjøretøy fra de fremste bilprodusentene. Vår bilflåte i Sveg omfatter prisgunstige økonomibiler, brukervennlige stasjonsvogner og romslige minibusser for dere som reiser i gruppe. Lei en bil i Sveg, så vil vi hos Sixt sørge for en knirkefri, gunstig og behagelig billeieprosess.

 
 • Sveg Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Flygplatsvägen 5
  842 93 Sveg

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

 • Sveg sentrum

  Sixt Bilutleie
  Helagsgatan 2
  842 33 Sveg

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Gi reisen en løft med egen leiebil i Sveg

Sentralt plassert i Sveg sentrum finner du Sixt sin filial og våre imøtekommende ansatte som vil ta godt imot deg og få deg effektivt gjennom papirarbeidet. Dermed kan du raskt komme i gang med reisen. Det er verdt å merke seg at konkrete bilmodellers tilgjengelighet vil variere ved ankomst, men vi sørger alltid for at du får en bil i ønsket kategori. Uansett lengde på turen du planlegger, kan du senke skuldrene og nyte en stressfri tur når du velger Sixt. Vi har nemlig inkludert både ubegrenset kjørelengde, CTI- og tredjepartforsikring i prisen på samtlige av våre leiebiler i Sveg. Husk at bestilling og kansellering er gratis hos oss.

Storslått natur og småbyidyll

Med egen leiebil i Sveg står du fritt til å utforske den vakre Härjedalen med sin storslåtte natur og harmoniske småbyidyll i ditt eget tempo. Her får du tilgang på det beste av Sveriges natur. Er du ekstra heldig, vil du kunne se både bjørn, jerv og ulv i området. De mange gode fiskevannene byr på både elvefiske om sommeren og pilking om vinteren i en overflod av innsjøer. Noen av de mest populære badeplassene er Byvallen og Härjesjöen som ligger cirka 2 mil fra Sveg sentrum.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service