Bilutleie på Stockholm Segeltorp/BMW

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Stockholm Segeltorp/BMW-stasjon

Adresse

Smista allé 31, 141 74 Segeltorp, Sverige
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 18:00

Våre tjenester ved Stockholm Segeltorp/BMW

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I utkanten av Sveriges hovedstad ligger Sixt sin filial i naturskjønne omgivelser i bydelen Segeltorp i samme lokaler som Veho bil. Enten du besøker Stockholm i forbindelse med jobb eller som ferierende, gjør du klokt i å velge leiebil fra Sixt, ettersom vi har noen av de beste prisene på markedet og en oppgradert bilpark. Ta turen til Gamla Stan i sentrum av Stockholm der du kan beundre de gamle bygårdene og selvfølgelig også det kongelige slottet som ligger der i all sin prakt. T-banestasjonen Sätra ligger kun noen minutters gangavstand fra Sixt sin stasjon for bilutleie i Segeltorp, Stockholm, og ellers ligger det bussholdeplass bare knappe 50 meter unna. Motorveien E20 er like ved og vil sørge for rask transport inn og ut av sentrum, og fra Stockholms flyplasser er det enkelt å komme seg til sentralbanestasjonen. Dermed skulle alt være klart for et stressfritt opphold i hjertet av Sverige.
Hvordan skaffe leiebil i Segeltorp, Stockholm?

Hvordan skaffe leiebil i Segeltorp, Stockholm?

Våre tilgjengelige leiebiler på Segeltorp stasjon i Stockholm er inndelt i kategorier som familiebiler og økonomibiler til konkurransedyktige priser, robuste 4x4, minibusser som får med hele storfamilien eller luksusmodeller som trekker blikkene til seg langs Stockholms gater. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan kjøre trygt rundt, ettersom alle modeller har forhåndsbetalte forsikringer og flere gebyrer inkludert. Air condition følger også med, slik at du kan justere temperaturen etter eget ønske. Tilleggsgoder som ekstra sjåfør og navigasjonssystem vil komme svært godt med og kan bestilles over våre nettsider eller via telefon. Sixt bilutleie på Segeltorp stasjon i Stockholm ønsker deg en trivelig reise.
Show more
Greit å vite når du leier på Stockholm Segeltorp/BMW
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Stockholm Segeltorp/BMW.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Stockholm Segeltorp/BMW?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Stockholm Segeltorp/BMW?
Bestill en langtidsleie ved Stockholm Segeltorp/BMW ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Stockholm Segeltorp/BMW

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Stockholm Segeltorp/BMW?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?