Bilutleie på Stockholm Östermalm

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Stockholm Östermalm-stasjon

Adresse

Linnégatan 88, 115 23 Stockholm, Sverige
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 17:00

Våre tjenester ved Stockholm Östermalm

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med Sixt leiebil fra Östermalm stasjon i Stockholm, ligger Sveriges stolthet fritt til din disposisjon. Med vår lange erfaring i bransjen, sørger vi alltid for at får en god kundeopplevelse hos oss. Stockholm er en av Europas vakreste hovedsteder som er bygd på en skjærgård, og like ved vår filial finner du mange av byens mest kjente museer og grøntområder som du raskt kan forflytte deg mellom når du har ditt eget kjøretøy. Det er bussholdeplass bare et steinkast unna Sixt sin stasjon for bilutleie på Östermalm i Stockholm, og sentralstasjonen ligger knappe 2 kilometer vestover. Ta familien med til Aquaria Vattenmuseum med mange sjødyr som du kan iaktta, besøk friluftsmuseet Skansen eller lær vitenskap på Tekniska museet. Det er selvsagt mange muligheter for shopping og bespisning i Stockholm, og vi anbefaler også å ta turen litt lenger mot vest og utforske mer av den vakre skjærgården.
Hvordan skaffe leiebil på Östermalm i Stockholm?

Hvordan skaffe leiebil på Östermalm i Stockholm?

Våre leiebiler på Östermalm stasjon i Stockholm passer enten du vil cruise rundt i storbyen eller dra på langtur med familien. Velg blant kategorier som økonomibiler og familiebiler til rimelige priser, minibuss og SUV dersom du har behov for mer plass eller en luksusmodell hvis du vil ha ekstra komfort. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Innlevering av kjøretøyet kan utføres når det enn måtte passe deg, og vi inkluderer flere gebyrer og forsikringer i leiebilavtalen. Oppgraderinger som GPS er smart å ha i Sveriges største by, og barnesete kan bestilles ved behov. Våre medarbeidere på Sixt bilutleie på Östermalm stasjon i Stockholm står til tjeneste for deg.
Show more
Greit å vite når du leier på Stockholm Östermalm
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Stockholm Östermalm.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Stockholm Östermalm?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Stockholm Östermalm?
Bestill en langtidsleie ved Stockholm Östermalm ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Stockholm Östermalm

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Stockholm Östermalm?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?