Bilutleie
Södertälje
Kollaps
Sverige // Södertälje
Endre personlige detaljer

Leiebil Södertälje: Sixt Bilutleie online

En drøy halvtime utenfor Sveriges hovedstad ligger Södertälje bygget rundt kanalen med samme navn. Leier du bil i Södertälje, får du fleksibiliteten til å oppleve byens rike historie, flerkulturelle populasjon og vakre naturomgivelser i ditt eget tempo. Hos Sixt bilutleie i Södertälje gjør vi det enkelt for deg å finne et kjøretøy skreddersydd etter dine behov og lommebok. Velg fra vårt brede utvalg av moderne og pålitelige leiebiler i kategoriene sedan, stasjonsvogn, 4x4, sportsbil samt minibusser ved behov for ekstra plass.

 
 • Södertälje/Werksta

  Sixt Bilutleie
  Industrivägen 21
  151 38 Soedertaelje

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bilutleie på dine premisser

Når du går av toget i Södertälje, finner du Sixt sin filial rett utenfor stasjonsbygget der du vil bli møtt av våre erfarne medarbeidere som vil få deg raskt på plass bak rattet. Vår plassering er ideell både for deg som pendler til Stockholm og deg som planlegger en ferietur i lokalområdet. I vår bilfåte vil du garantert finne et passende kjøretøy for ditt formål. Vi sørger alltid for at du får et kjøretøy i ønsket kategori, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst. For å gi deg en mest mulig avslappet og komfortabel reise har vi inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen på samlige av våre leiebiler i Södertälje. For å skreddersy leiebilen ytterligere kan du reservere tilleggstjenester som GPS og dieselmotor til lave kostnader.

Opplevelser for reisende i alle aldre

Med egen leiebil i Södertälje befinner du deg kun en halvtimes kjøring utenfor Stockholm i øst og skjærgården rundt Mälaren i nord. En av byens mest populære attraksjoner er populærvitenskapssenteret Tom Tits Experiment. Her kan både voksne og barn utforske et fireetasjers gammelt fabrikklokale omgjort til et vitenskapskompleks med tilhørende utendørspark. Museet Torekällberget byr på en imponerende samling historiske gjenstander og bilder fra steinalderen og frem til i dag. Nøl ikke med å forhøre deg med våre lokalkjente ansatte på Sixt om de beste tingene å gjøre når du har egen leiebil i Södertälje.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service