Bilutleie
Sandviken
Kollaps
Sverige // Sandviken
Endre personlige detaljer

Leiebil Sandviken: Sixt Bilutleie online

Den romantiske og velholdte, men samtidig industrialiserte byen Sandviken er et kontrastenes sted. Her venter et bredt spekter av opplevelser på alle besøkende, fra skisport om vinteren til badeliv og vakker villmark om sommeren. Leier du bil i Sandviken, vil du få det beste av det sentrale Sveriges Gästrikland og storsjøen. Takket være vårt brede utvalg av kjøretøy er det lett å finne den perfekte leiebilen for din reise. Hos Sixt bilutleie i Sandviken kan du velge mellom gunstige økonomibiler for budsjettreisen, brukervennlige stasjonsvogner for familieturen og romslige minibusser for dere som reiser i gruppe.

 
 • Sandviken Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Stationsgatan 1
  811 33 Sandviken

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Sandviken

  Sixt Bilutleie
  Gaevlevaegen 98
  811 40 Sandviken

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Den optimale reiseopplevelsen med egen leiebil

I Sandviken finner du Sixt på to ulike steder, både på togstasjonen og nord i sentrum med Sandviken Skogsfruvägen som nærmeste bussholdeplass. Uansett hvordan du ankommer byen, er vi i nærheten og står klare til å vise deg til leiebilen din etter en rask gjennomgang av praktisk papirarbeid. Her hos Sixt sørger vi alltid for at du får en bil i den kategorien du har bestilt, men vi kan ikke garantere deg en spesifikk modell, ettersom tilgjengeligheten varierer. For at du skal få en optimal opplevelse med leiebil i Sandviken, har vi inkludert både ubegrenset kjørelengde, tredjepartforsikring og beskyttelse mot tyveri og kollisjon. Se vår hjemmeside for å skreddersy leiebilen ytterligere med tilleggsgoder som for eksempel GPS og ekstra førertillatelse.

En håndfull av moro for alle slags reisende

Ved å leie bil i Sandviken sikrer du deg den mest komfortable og fleksible måten å oppleve en håndfull av aktiviteter og severdigheter på, som du bare finner her. Blant de mest populære er Kungsberget alpinpark på vinterstid, en rekke ulike musikkfestivaler og -arrangementer og Årsunda Strandbad hvis du besøker Sandviken i sommermånedene. På Mackmyra kan du smake førsteklasses svensk whiskey. Langs den heftige elven Dalälven ligger porten til Färnebofjärdens nasjonalpark Naturum der du kan oppleve regionens ville dyreliv.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service