Bilutleie
Örnsköldsvik
Kollaps
Sverige // Örnsköldsvik
Endre personlige detaljer

Leiebil Örnsköldsvik: Sixt Bilutleie online

I Örnsköldsvik venter en rekke ulike opplevelser på alle frilufts- og kulturinteresserte. Med egen leiebil i Örnsköldsvik kan du ta deg fra vakre strender og båtliv til turer ut i villmarken. For å gi deg den beste mulige opplevelsen har vi hos Sixt bilutleie i Örnsköldsvik sørget for å ha et bredt utvalg av moderne kjøretøy som kan møte ethvert behov og enhver smak. Velg mellom førsteklasses leiebiler i kategoriene rimelige sedaner, kraftige SUV-modeller, raske og luksuriøse sportsbiler, brukervennlige stasjonsvogner og romslige minibusser for ekstra store reisefølger.

 
 • Örnsköldsvik Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Örnsköldsvik Flygplats
  896 91 Husum

  Ma. - Fr.07:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Örnsköldsvik Sentralbanest.

  Sixt Bilutleie
  Järnvägsgatan 11
  891 31 Örnsköldsvik

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Örnsköldsvik

  Sixt Bilutleie
  Sjögatan 1
  891 60 Örnsköldsvik

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Utforsk Örnsköldsvik på egne premisser

Hos Sixt er en av våre kjerneverdier å gi deg den beste kundeservicen i bransjen. Oppsøker du oss i Örnsköldsvik, vil du bli mottatt av våre erfarne medarbeidere som vil få deg raskt gjennom papirarbeidet før du geleides til bilen og kan dra av gårde på nye eventyr. Vi kan ikke garantere deg en spesifikk bilmodell, men vi vil alltid sørge for at du får et kjøretøy i kategorien du har booket. Fordi vi vil gi deg en mest mulig avslappet og behagelig reise, har vi inkludert både ubegrenset kjørelengde samt tredjeparts- og CTI-forsikring i prisen på samtlige av våre kjøretøy i Örnsköldsvik. Planlegger du lengre kjøreturer, kan det lønne seg å bestille rimelige tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåførtillatelse.

Fra dramatiske fjell til stille fiskevann

Leier du bil i Örnsköldsvik, får du unik tilgang på et av de viktigste stedene der du kan se Høykysten. Dette særegne, dramatiske landskapet strekker seg ned til havet med bratte klipper og byr på utallige turmuligheter i tykk skog og rolige fiskevann, såvel som mer nervepirrende aktiviteter i bratt terreng. Ettersom du selv bestemmer tempoet, kan det også være deilig å cruise langs kysten. Halvannen time sørover finner du Hemsö festning, en av Sveriges viktigste kystforsvarsanlegg under den kalde krigen. Husk å forhøre deg med våre lokalkjente ansatte om hva du kan se og gjøre med leiebil i Örnsköldsvik.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service