Bilutleie
Mora
Kollaps
Sverige // Mora
Endre personlige detaljer

Leiebil Mora: Sixt Bilutleie online

Enten du ankommer Mora med tog eller fly, finner du Sixt bilutleie i Mora enkelt tilgjengelig på togstasjonen i sentrum eller Mora-Siljan flyplass (MXX) et par kilometer utenfor. Dermed er det enkelt å komme seg videre med leiebil fra Mora når du skal kjøre rundt her i Dalarna i Sverige. Vi tilbyr et godt utvalg kjøretøy som passer de fleste formål, nemlig stasjonsvogner og sedaner, sportsbiler og firehjulstrekkere samt laste- og varebiler. Dermed kan du velge en kjøretøykategori som passer deg når du skal leie bil for en dag eller flere.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Tilpass kjøretøyet etter dine behov

Vi i Sixt bilutleie i Mora er opptatte av at du skal få et kjøretøy med de spesifikasjonene du trenger. Derfor har vi inkludert tjenester som tredjepartforsikring og obligatoriske veiavgifter, mens fri kjørelengde følger med de fleste bilmodeller. Har du ytterligere behov, kan du tilpasse leiebilen i Mora med GPS, barneseter og ekstra forsikringer, eller be om kjøretillatelse for en ekstra sjåfør hvis dere skal kjøre langt. Husk at vi kun kan garantere en bil i forhåndsreservert bilkategori, mens tilgjengelige modeller kan variere noe. Vi har kun høykvalitative kjøretøy fra anerkjente produsenter som BMW, Audi og Mini Cooper, alt etter hvilken bilkategori du velger.

Opplev Dalarna og Mora med Sixt

Det vakre tettstedet Mora i hjertet av Sverige byr på severdigheter og vakker natur. Dette kan du oppleve etter ditt eget tidsskjema når du disponerer leiebil i Mora mens du befinner deg her i Dalarna. Den kjente svenske kunstneren Anders Zorn levde og arbeidet i Mora, og du finner Zorngården og Zornmuseet midt i sentrum. Det kjente skirennet Vasaloppet har også sin endedestinasjon her i Mora, og selv om stedet har bare drøye 10 000 innbyggere, er det egen flyplass her. Den vakre innsjøen Siljan setter preg på stedet og er med på å gi Mora den innbydende svenske atmosfæren.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service