Bilutleie
Mölndal
Kollaps
Sverige // Mölndal
Endre personlige detaljer

Leiebil Mölndal: Sixt Bilutleie online

Kun ti minutter utenfor kulturbyen Göteborg møtes urbant landskap og landbruk i et unikt samspill som utgjør byen Mölndal. Opplev byens mange spennende attraksjoner og omkringliggende landskap med en av Sixt sine moderne kjøretøy. Hos Sixt bilutleie i Mölndal kan du velge fra øverste hylle blant et bredt utvalg pålitelige leiebiler i kategoriene sedan, stasjonsvogn, 4x4, sportsbil, minibuss og cabriolet. Leier du en bil i Mölndal, kan vi hjelpe deg med å løfte reiseopplevelsen til neste nivå.

 
 • Mölndal/BMW Bilia Group

  Sixt Bilutleie
  Göteborgsvägen 92
  431 37 Mölndal

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Få den optimale kjøreopplevelsen med egen leiebil i Mölndal

Praktisk plassert like ved Europavei 6 finner du Sixt sin filial i Mölndal. Her blir du møtt av våre erfarne medarbeidere som effektivt får deg gjennom papirarbeidet og geleider deg til din leiebil. Her hos Sixt sørger vi alltid for at du får en bil i den katagorien du har bestilt, men merk deg at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst. For å gi deg en mest mulig stressfri og bekymringsløs opplevelse har vi inkludert ubegrenset kjørelengde på samtlige leiebiler i Mölndal. Videre kan du senke skuldrene med både tredjepartforsikring og forsikring mot tyver og kollisjon. Optimaliser kjøreopplevelsen med gunstige tilleggstjenester som GPS og registrering av ekstra fører.

Vakker og vill natur i samspill med rik historie

Mölndals rike tilbud av opplevelser for reisende i alle aldre inkluderer herlige naturopplevelser, golf, en rikholdig historie og et smakfullt kjøkken med fokus på økologisk mat. Gå for eksempel ikke glipp av Gunnebo slott og hager bare et kvarters kjøring med leiebilen fra Mölndal. Herregårdsmiljøet rundt 1700-tallsslottet byr på vakker arkitektur og gartnerkunst samt sommerteater og kafé med lokale spesialiteter på menyen. Kvarnbygården Museum og Fässberg kirke er også blant favorittene her. Kun et kvarter sørover fra Sixt finner du Hills golfklubb i en tilbaketrukket dal med Sandsjöbacka naturreservat som nærmeste nabo. For den turglade byr Mölndal på et bredt utvalg av vill natur og vakre skogstier.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service