Bilutleie
Köping
Kollaps
Sverige // Köping
Endre personlige detaljer

Leiebil Köping: Sixt Bilutleie online

Dersom du vil utforske byene som ligger langs Stockholms skjærgård, bør du vurdere Sixt bilutleie i Köping. Denne byen ligger helt innerst i Mälaren med kort avstand til byer som Västerås og Eskilstuna, og vi har lagt vår filial strategisk til på Köping togstasjon. I utvalget vårt av kjøretøy finner du kategorier for alle bruksområder, nemlig økonomibiler, familiebiler, minibusser, stilige SUV-utgaver eller luksusmodeller for deg som vil kjøre en ekstra sprek bil. Dersom du betaler ved henting, vil det ikke koste noe ekstra dersom det blir endringer i planene for ditt Sverige-opphold, og nyttige ekstragoder som lokasjonstillegg og tredjepartforsikring er alltid inkludert med våre leiebiler.

 
 • Köping Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Köping Tågstation
  73130 Köping

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Köping?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Köping og ekstratjenestene som er tilgjengelige. For deg med ekstra behov, har vi mange tilleggstjenester tilgjengelig for å tilpasse leiebilen din. Det blir for eksempel enkelt å finne frem i Sverige med navigasjonssystem, og automatgir og dieselmotor er andre tjenester du kan bestille over nett eller på telefon. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Se mange steder med leiebil fra Köping

Med leiebil i Köping har du umiddelbar nærhet til mange spennende steder, og landskapet rundt Köping er åpent og oversiktlig. Köping har mange gamle, flotte bygninger du enklest kan besøke med ditt eget kjøretøy, og det er en kort kjøretur til Strömsholm og det praktfulle slottet. Mot nord ligger det store skogområder og mange innsjøer som innbyr til friluftsliv, og langs Mälarens bredder er det mye fint å se av både byggverk og landskap. Ta gjerne også turen til det fine grøntområdet Nyckelbergsparken i midten av Köping sentrum. Vi i Sixt ordner gjerne med personlig transport for deg i Köping.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service