Bilutleie
Gävle
Kollaps
Sverige // Gävle
Endre personlige detaljer

Leiebil Gävle: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Gävle ligger strategisk plassert i krysningen mellom E4 og E18 som er de mest trafikkerte veiene i Sverige. Et av kontorene våre ligger godt plassert like ved Gävle sentralstasjon, hvor vi kan sørge for at du får en rask overgang fra offentlig til personlig transport. Velg blant kjøretøy av høy kvalitet fra vår moderne bilflåte, som her består av familiebiler, 4x4 eller varebiler med ekstra god bagasjeplass. De aller fleste av modellene våre kommer med ubegrenset kjørelengde, og kollisjonsskadeforsikring er et av ekstragodene du alltid får hos Sixt.

 
 • Gävle Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Gävle Centralstation
  803 11 Gävle

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Gävle

  Sixt Bilutleie
  Rälsgatan 12
  802 91 Gävle

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Gävle?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Gävle og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Når du bestiller leiebil i Gävle har du muligheten til å skaffe deg oppgraderinger som GPS, ekstra sjåførtillatelse og automatgir som gjør bilturen i Gävle enklere og mer bekvem. Våre serviceinnstilte ansatte vil med glede dele reisetips med deg her langs Sveriges østkyst. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Gävle

Gävle ligger i Gävleborgs län, i rimelig kjøreavstand til Sveriges hovedstad Stockholm og er derfor et glimrende utgangspunkt for mange opplevelser. Du som er glad i shopping, bør legge turen innom Valby kjøpesenter hvor du kan gjøre mange gode kjøp, og i Gävle sentrum finner du også mye interessant arkitektur. Om sommeren kan du ta leiebilen fra Gävle til kystlinjen og finne en deilig badestrand som nesten er uberørt, og her ved kysten finner du også flere vakre grønne øyer. Byens teater er et flott syn, og det er mange koselige kafeer der du kan oppleve god atmosfære og lokale innbyggere som tar seg en "fika". En leiebil i Gävle gir deg mange fordeler i området.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service