Bilutleie
Arjeplog
Kollaps
Sverige // Arjeplog
Endre personlige detaljer

Leiebil Arjeplog: Sixt Bilutleie online

Med en leiebil i Arjeplog har du tilgang til både villmark og våtmarksområder som innbyr til fiske- og oppdagelsesturer. Vi i Sixt har et utvalg av kjøretøy som vil ta deg sikkert frem til din destinasjon i Arjeplog, og med prisene våre vil du få mye for pengene. Her har vi bilkategoriene familiebiler og 4x4, hvor sistnevnte kategori er som skapt for langturer i villmarken, og for å tilby kvalitetskjøretøy sørger vi for at alle våre leiebiler er oppgraderte og godt utstyrte til enhver tid. De aller fleste modellene kommer med fri kjørelengde, slik at det ikke er noen begrensninger for hvor du kan bevege deg med din leiebil fra Arjeplog. Kollisjonsskadeforsikring og veiavgift er også inkludert i prisen når du velger leiebil fra Sixt.

 
 • Arvidsjaur Flyplass
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  Ma. - Fr.09:00 - 21:30
  Lø.12:30 - 13:30
  Sø.15:30 - 21:30
  Helligdag15:30 - 21:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Arvidsjaur Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  Ma. - Fr.09:00 - 21:30
  Lø.12:30 - 13:30
  Sø.15:30 - 21:30
  Helligdag15:30 - 21:30

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Arjeplog?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Arjeplog og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. I vintermånedene har du mulighet til å bestille skiboks eller boks for ekstra bagasje som er svært praktisk om du tenker deg ut på lengre utflukter i Sverige med familien. Vi anbefaler også at du oppgradere til navigasjonssystem som gjør at du slipper kartlesing underveis. Du vil alltid få en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Fiske, kanoturer og vakker natur i Nord-Sverige

Arjeplog ligger midt i Norrbottens län i det nordlige Sverige, like ved de to store innsjøene Hornavan og Uddjaur. Disse to innsjøene strekker seg milevis av gårde og passer utmerket for turer med kajakk eller kano. Nordvest for Arjeplog ligger Pieljekaise nasjonalpark med sine spennende fjellandskap og mange muligheter for fiske, både om sommeren og vinteren. Gå heller ikke glipp av den koselige stemningen i selve tettstedet. Sixt bilutleie i Arjeplog står klar til å ta imot deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service