Bilutleie
Schaffhausen
Kollaps
Sveits // Schaffhausen
Endre personlige detaljer

Leiebil Schaffhausen: Sixt Bilutleie online

Schaffhausen er det naturlige bysenteret i fylket med samme navn, med nesten 40 000 innbyggere. Stedet har en egen gamleby med mange bygninger fra renessansetiden, og et av Europas mest storslåtte fossefall finnes like i nærheten. Leiebil i Schaffhausen er en nødvendighet, siden det er så mye vakkert å oppleve. Sixt er et fornuftig valg grunnet våre gode tilbud og varierte bilflåte. Kategoriene du kan velge blant, er familiebiler som stasjonsvogn og SUV, rimelige og bensingjerrige økonomibiler, eller du kan unne deg en luksusbil for å vekke oppsikt gatelangs.

 
 • Schaffhausen/Neuhausen
  Wiesengrundstrasse 5
  8212 Neuhausen am Rheinfall

  Ma. - Fr.07:30 - 12:00
   13:30 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Schaffhausen/Neuhausen

  Sixt Bilutleie
  Wiesengrundstrasse 5
  8212 Neuhausen am Rheinfall

  Ma. - Fr.07:30 - 12:00
   13:30 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Schaffhausen?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Schaffhausen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får alltid fri kjørelengde og air condition, som lar deg foreta lange oppdagelsesturer med et kupéklima tilpasset deg. Flere ekstragoder kan velges på våre nettsider, og du kan levere bilen tilbake når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Schaffhausen

Ta bilen din først til gamlebyen og nyt den særegne atmosfæren som bare finnes i Sentral-Europa. Her finner du også små torg og trange gater som vil få deg til å knipse ofte med fotoapparatet ditt. Du bør også ta bilen din til Rhinfallet og iaktta den digre fossen som brøler døgnet rundt. Bodensjøen er heller ikke langt unna med sin unike beliggenhet mellom to land. Ønsker du en ekte storbyopplevelse, kan du kjøre leiebilen sørover mot Zürich, Sveits` største by og et av verdens finanssentre. Og nordover ligger Tyskland, som er et kapittel for seg selv. Sixt bilutleie i Schaffhausen ser fram til å få gitt deg nøklene i hånden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service