Bilutleie
Wales
Kollaps
Storbritannia // Wales
Endre personlige detaljer

Leiebil Wales: Sixt Bilutleie online

Wales okkuperer mye av det vestlige Storbritannia, og med vakkert kystlandskap og byer med en helt annen atmosfære enn travle London, vil du få et trivelig opphold her med leiebilen din. Sixt er en av de eldste leiebiltilbyderne på markedet, og vi har et utvalg av kjøretøy til priser du vanskelig vil finne maken til. Velg fritt mellom kategoriene kompaktbiler som vil spare deg for drivstoffutgifter, familiebiler til praktisk bruk, 4x4 som er som skapt for langturer, varebiler som kan frakte mye bagasje, eller luksusmodeller hvis du vil skjemme deg selv bort litt. Du gjør dermed et smart valg med Sixt bilutleie i Wales!

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan ordner du med en leiebil i Wales?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Wales og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Fri kjørelengde er et ekstragode du får med de aller fleste modellene våre, slik at du enkelt kan utforske hele Wales, og air condition gjør at du alltid får behagelig klima i bilkupeen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Flere forsikringer kommer alltid medberegnet i prisen, samt avgifter som gjør at du slipper irriterende ekstrabeløp. Prøv gjerne også oppgraderinger som GPS som forenkler navigasjonen, eller ekstra førertillatelse så dere kan dele på å sitte bak rattet.

Mye å se og gjøre med leiebil i Wales

Det kryr av flotte naturopplevelser i Wales, for eksempel de grønne åsene i Snowdonia der den kjente cheddarosten produseres. Cardiff er den største byen og har mange flotte museer du kan ta nærmere i øyesyn, og Wales har flere nasjonalparker der du kan få sett mye fint. Med kjøretøyet ditt kan du foreta landturer og besøke sjarmerende landsbyer der innbyggerne walisisk, og ta gjerne en rekognoseringstur langs vestkysten av Storbritannia. Mye lar seg gjøre når du leier bil i Wales med Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service