Bilutleie
Reading
Kollaps
Storbritannia // Reading
Endre personlige detaljer

Leiebil Reading: Sixt Bilutleie online

Omtrent midt mellom London og Oxford kan du leie bil i Reading, en av de viktigste forretningssentrene i Storbritannia ved stedet der elvene Kennet og Themsen samløper. Hos Sixt bilutleie i Reading kan vi hjelpe deg med kjøretøy i et godt utvalg bilkategorier, og vi har to stasjoner i Reading for å kunne levere deg de kategoriene du måtte ønske. I Reading sentrum har vi sedaner og stasjonsvogner for inntil fem personer med bagasje samt sportsbiler og cabrioleter for bykjøring og firehjulstrekkere for landeveien eller terrenget. På vår stasjon i Reading East er det også mulig å leie en laste- eller varebil dersom du skal frakte gods eller varer.

 
 • Reading
  Fronting Rose Kiln Lane
  RG2 0JZ Reading

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Helligdag08:00 - 14:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Reading

  Sixt Bilutleie
  Fronting Rose Kiln Lane
  RG2 0JZ Reading

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Helligdag08:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

En leiebil i Reading for alle behov

Sixt bilutleie i Reading legger vekt på å tilby deg et kjøretøy med de spesifikasjonene du ønsker, og du kan bestille en rekke tilleggstjenester for å spesialtilpasse bilen til dine ønsker. Vi har GPS og barneseter tilgjengelig, og du kan også be om ekstra førertillatelse ved langkjøring samt utvidet forsikringsdekning i tillegg til allerede inkluderte tjenester. Spesifikke bilmodeller kan variere ved ankomst, men du vil alltid få en bilmodell i kategorien du har forhåndsbestilt. Vi har kun modeller fra anerkjente bilprodusenter som Audi, Vauxhall og Mercedes-Benz for at du skal få kvalitetskjøretøy til gode priser.

Jobb og fritid med leiebil i Reading

Uavhengig av om du trenger et kjøretøy i Reading mens du er i Storbritannia i forretningsøyemed eller på fritiden, vil du få god nytte av kjøretøyet ditt. Med egen bil fra Sixt til disposisjon kommer du deg enkelt fra A til B og mellom ulike deler av byen uten å være avhengig av kollektivtrafikk. Siden Reading også er en universitetsby, setter det sitt preg på byen som yrer av studenter utenom skoletiden. Ta gjerne en tur innom Reading museum, eller du kan kjøre en tur langs Themsen for å betrakte det vakre elveleiet fra bilvinduet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service