Bilutleie
Portsmouth
Kollaps
Storbritannia // Portsmouth
Endre personlige detaljer

Leiebil Portsmouth: Sixt Bilutleie online

Portsmouth ligger langs Storbritannias sørkyst der du finner mange herlige fiskerlandsbyer og vakkert landskap. Sørkysten er en favoritt blant britene selv, og om sommeren vil du ofte se innbyggere fra alle byene i Storbritannia som tar seg en badeferie eller bare nyter klimaet. Med leiebil i Portsmouth er du helt uavhengig av offentlig transport, og i Sixt sitt store utvalg kan du finne et rimelig og praktisk kjøretøy. Vi tilbyr kategoriene økonomibiler til gode priser, familiebiler til dagligdags bruk, premiummodeller av ekstra høy kvalitet eller minibusser så det ikke blir plassmangel.

 
 • Portsmouth/Airbus/App Only

  Sixt Bilutleie
  Anchorage Road
  PO3 5PU Portsmouth

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan du skaffer deg leiebil i Portsmouth?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Portsmouth og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden vi alltid setter sikkerheten til kundene våre i høysetet, sørger vi for at flere forsikringer alltid er medberegnet i prisen, samt ubegrenset kjørelengde slik at du ikke trenger å holde øye med kilometertelleren. Vi tilbyr muligheten for å levere kjøretøyet tilbake til alle døgnets tider etter avtale, og flere nyttige tilleggstjenester kan bestilles for små ekstrabeløp. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting du kan se og gjøre med leiebil i Portsmouth

Portsmouth har forbausende mange severdigheter som passer for alle aldersgrupper, som akvariet Blue Reef og Cascades shoppingsenter der alle kan more seg. På den andre siden av bukten ligger store båthavner samt et eget museum dedikert til ubåter. Det er mange fine parker i Portsmouth, og omtrent 3 mil mot vest ligger den kjente byen Southampton. Det tar bare litt over to timer å kjøre til Storbritannias hovedstad, og i Brighton rett mot øst finner du mange muligheter. Sixt bilutleie i Portsmouth har alt du trenger for rundturen i byen og regionen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service