Bilutleie på Feltham/Hatton Cross

 

Veibeskrivelse til Feltham/Hatton Cross-stasjon

Adresse

Sofitel London Heathrow T5 London Heathrow AP T5, TW6 2GD London, Storbritannia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 19:00
Lør
08:00 - 17:00
Søn
09:00 - 16:00
Helligdager
09:00 - 16:00

Våre tjenester ved Feltham/Hatton Cross

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie ved Feltham Hatton Cross. Utleiestasjonen er svært praktisk plassert bare et steinkast fra Storbritannias hovedflyplass Heathrow, og dermed er det smart å leie bil fra Feltham Hatton Cross for videre reise etter ankomst med fly. Du finner oss knappe ti minutter unna når du tar shuttlebuss fra ankomstterminalen, og med beliggenheten i denne vestre bydelen i Stor-London har du hele London innenfor rekkevidde med leiebil fra Sixt. Like ved stasjonen vår finner du en rekke flyplasshoteller, og når du disponerer eget kjøretøy, blir det også enkelt å ta seg til andre byer og områder. Reading, Southampton og Oxford ligger i overkommelig avstand fra Feltham Hatton Cross med bil, og du kan velge fritt blant spisesteder, hoteller og attraksjoner i og rundt London by i ditt eget tempo.
Tilpass reisen i Stor-London med eget kjøretøy

Tilpass reisen i Stor-London med eget kjøretøy

Heathrow er Storbritannias og en av verdens mest trafikkerte flyplasser, og derfor har vi et stort utvalg leiebiler på Feltham Hatton Cross stasjon. Velg deg en økonomibil eller stasjonsvogn hvis du skal reise med familien, en firehjulstrekker hvis du skal ut på landsbygda, eller en sportsbil eller cabriolet for å få litt ekstra luksusfølelse. Sixt garanterer at du alltid får en bilmodell i ønsket kjøretøykategori, selv om vi ikke kan love en spesifikk modell. Etter avtale tilbyr vi innlevering av leiebilen 24 timer i døgnet, og vi har åpent alle dager i uken. De fleste bilmodellene inkluderer 200 kilometer kjørelengde, og du kan tilpasse eller oppgradere kjøretøyet med våre rimelige ekstratjenester som GPS, barneseter og fri kjørelengde til svært gunstige priser. Vi ønsker deg god tur!
Show more

Greit å vite når du leier på Feltham/Hatton Cross

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Feltham/Hatton Cross?
For å leie en bil med SIXT ved Feltham/Hatton Cross må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Feltham/Hatton Cross.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Feltham/Hatton Cross?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 4 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Feltham/Hatton Cross

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Feltham/Hatton Cross?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Feltham/Hatton Cross?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?