Bilutleie
Leicester
Kollaps
Storbritannia // Leicester
Endre personlige detaljer

Leiebil Leicester: Sixt Bilutleie online

Meget sentralt plassert i Storbritannia finner du grevskapet Leicestershire med sine mange ærverdige gamle bygninger og slott. Siden England er svært kompakt, er det helt ideelt å ha sin egen leiebil i Leicester, siden du da på raskest mulig måte kan komme deg til andre byer som måtte interessere deg. Vi har et stort utvalg kjøretøy, og her i Leicester tilbyr vi økonomibiler til overraskende lave priser, familiebiler til vanlig bruk, 4x4 med godt veigrep, sportsbiler for deg som vil ha litt spenning, eller minibusser for dere som er mange på reise i Storbritannia.

 
 • Leicester
  145 Humberstone Road
  LE5 3AP Leicester

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Leicester

  Sixt Bilutleie
  145 Humberstone Road
  LE5 3AP Leicester

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du ordner med leiebil i Leicester

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Leicester og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Én av filialene våre finner du på Leicester Marriott Hotel som ligger like ved en stor handelspark, og dermed er det lett å fylle opp bilen for eventuelle langturer du måtte foreta deg. Våre aller fleste modeller kommer med ubegrenset kjørelengde, og du kan enkelt bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til junior. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Leicester

Siden Leicester er en av de eldste byene i landet, er dette et eldorado for historieelskeren, med bygninger som Leicester Guildhall og St. Nicholas-kirken som du lett kan oppsøke med kjøretøyet ditt. Kom deg også til Abbey Park der du kan se gamle ruiner, og her finner du også flere golfbaner der du kan bedrive denne avslappende sporten. Byer som Nottingham og Birmingham ligger begge under en times kjøring unna, og spør gjerne våre serviceinnstilte ansatte om fine steder å besøke. Alt er klart for å booke bil hos Sixt bilutleie i Leicester.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service