Bilutleie
Ilford
Kollaps
Storbritannia // Ilford
Endre personlige detaljer

Leiebil Ilford: Sixt Bilutleie online

Ilford kan ved første øyekast bare virke som et enormt og kjedelig boligstrøk, men det er mengder med attraksjoner like i nærheten som gjør at du kan holde deg travelt opptatt med leiebilen din. Med utvalget vårt av kjøretøy blir det lett å finne en bilkategori som passer for ditt tilfelle, og prisene våre er vanskelige å matche. Velg fritt mellom sedaner og stasjonsvogner til vanlig bruk, økonomibiler til overraskende lave priser, minibusser med seteplass til alle, firehjulstrekkere som har godt veigrep, eller luksusbiler som vil gi deg misunnelige blikk gatelangs. Sixt bilutleie i Ilford er klar til tjeneste.

 
 • London Ilford
  534-538 High Road
  IG3 8EG Ilford

  Ma. - Fr.07:30 - 19:00
  Lø.07:30 - 13:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • London Ilford

  Sixt Bilutleie
  534-538 High Road
  IG3 8EG Ilford

  Ma. - Fr.07:30 - 19:00
  Lø.07:30 - 13:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi ordner med leiebil i Ilford for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Ilford og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden Ilford er en del av Storbritannias hovedstad, kan det være smart å oppgradere til ubegrenset kjørelengde, og navigasjonssystem er omtrent et krav i en millionby. Bruk smarttelefonen din for å få valgt deg modell ved utlevering, med modeller som BMW 4-serie eller Mercedes Benz E-klasse som kanskje kan friste. Du kan lett avtale gratis forhåndsombooking eller -kansellering av ordren din, og flere forsikringer er alltid medberegnet i prisen.

Hva du kan få med deg med leiebil i Ilford

Like vest for Ilford ligger det enorme grøntområdet Wanstead Flats der du finner store enger og flere golfbaner. Valentines Park i Ilford er også verdt et besøk, og for litt mer urbane opplevelser kan du vende nesen mot Stratford lenger mot vest. Her finner du det store kjøpesenteret Westfield som er et av de største i Storbritannia med hundrevis av butikker, og også den store Olympiastadion som er et imponerende byggverk. For mer rolige forhold kan du kjøre mot nord til naturparken Hainault Forest der du kan glemme asfaltjungelen, så ikke nøl med å leie bil hos Sixt på Ilford stasjon.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service