Bilutleie
Epsom
Kollaps
Storbritannia // Epsom
Endre personlige detaljer

Leiebil Epsom: Sixt Bilutleie online

Er du på besøk eller bor i Epsom i Storbritannia? Da kan vi bistå deg når du trenger personlig transport i byen og omegn, enten du ankommer med fly til Gatwick flyplass (LGW) eller bor her hele året. På Sixt bilutleie i Epsom tilbyr vi en mengde kjøretøy i et utvalg bilkategorier som passer alle typer transport- og reiseformål. Vi har sedaner og stasjonsvogner for inntil 5 personer med bagasje, sportsbiler og cabrioleter for deg som representerer firmaet ditt eller vil ha ekstra kjørekomfort, SUV-modeller for ekstra motorkraft og lengre kjøreturer samt vare- og lastebiler for varetransport eller flyttelass.

 
 • Epsom

  Sixt Bilutleie
  174 East Street
  KT17 1ES Epsom

  Ma. - Fr.08:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Book en leiebil i Epsom som passer deg

Når du leier bil i Epsom fra Sixt, vil du alltid få et topp moderne kjøretøy fra anerkjente bilprodusenter som Mercedes-Benz, Vauzhall eller Audi. Vi garanterer at du alltid får et kjøretøy i bilkategorien du har booket på forhånd, selv om vi ikke kan love deg en spesifikk bilmodell. Har du barn med på kjøreturen, har vi barneseter på forespørsel, og det samme gjelder GPS og tillatelse for en ekstra bilfører. Vi inkluderer 200 kilometer kjørelengde med de fleste leiebilavtalene, eller oppgrader til ubegrenset antall kilometere. Har du spørsmål, kan du ringe oss eller komme innom vår bilutleie i Epsom.

Sjarmerende Epsom i hjertet av Storbritannia

Epsom er en trivelig liten by både å bo og feriere i, og du finner mer fred og ro her enn dersom du velger å bo i London eller en annen større by. Med leiebil fra Epsom er du likevel fleksibel og har nærhet til både hovedstaden og andre byer i England. London finner du for eksempel bare en times tid unna når du disponerer eget kjøretøy fra Sixt. I Epsom finner du gode overnattingssteder og en mengde herlige friluftsparker der du kan nyte tilværelsen, eller besøk Epsom Downs Racecourse for å se spennende hesteveddeløp og kanskje booke på favoritthesten din.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service