Bilutleie
La Linea - Alcaidesa
Kollaps
Spania // La Linea - Alcaidesa
Endre personlige detaljer

Leiebil La Linea - Alcaidesa: Sixt Bilutleie online

Bare noen kilometer nord for det kjente Gibraltarstredet ligger La Linea Alcaidesa, en stor sommerdestinasjon med mange muligheter for hyggelige opplevelser. Når du har leiebil i La Linea Alcaidesa, åpner det seg mange dører for deg i denne innholdsrike delen av Spania, og Sixt har over 100 års erfaring i å ordne med tilpassede kjøretøy for ferierende. Vi tilbyr et stort utvalg av kompaktbiler som er svært gjerrige med drivstoffet, 4x4 som lar deg foreta oppdagelsesturer i kupert landskap, familiebiler til vanlig bruk, minibusser for dere som kanskje reiser i gruppe, eller frister det kanskje med en heftig kabriolet du kan stolt vise frem?

 
 • Alcaidesa/Hotel Aldiana
  Urb. Alcaidesa s/n
  11315 La Linea-Alcaidesa

  Ma. - Sø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 14:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Alcaidesa/Hotel Aldiana

  Sixt Bilutleie
  Urb. Alcaidesa s/n
  11315 La Linea-Alcaidesa

  Ma. - Sø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffer du leiebil i La Linea Alcaidesa?

Hvordan skaffer du leiebil i La Linea Alcaidesa?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i La Linea Alcaidesa og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du trenger ikke å bekymre deg for forsinkelser siden vi tilbyr muligheten for gratis kansellering og ombooking, og du kan gjøre avtale om innlevering av kjøretøyet døgnet rundt. Flere ekstragoder som kollisjonsskadeforsikring er alltid medberegnet i prisen, og du gjør lurt i å bestille tilleggstjenester som ekstra førertillatelse og GPS hvis du vil optimalisere kjøreopplevelsen din. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i La Linea Alcaidesa

Få fullt utbytte av kjøretøyet ditt i La Linea Alcaidesa ved å utforske kystlinjen i det sørlige Spania der det ligger mange spennende byer. Gibraltar mot sør er kjent som det eneste stedet i Europa der det finnes ville aper, og det ligger flere golfbaner i området rundt La Linea Alcaidesa. Helt ute på Spanias sørpiss ligger den fine naturparken Del Estrecho som gir deg storslagen utsikt over Gibraltarstredet. Når du ankommer, er alt klart for å hente et kjøretøy hos Sixt bilutleie i La Linea Alcaidesa.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service