Bilutleie
Jerez Togstasjon
Kollaps
Spania // Jerez de la Frontera // Jerez Togstasjon
Endre personlige detaljer

Leiebil Jerez Togstasjon: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Plaza de la Estación s/n
  11401 Jerez de la Frontera ES +34-871180192
 
Stasjonstype: togstasjon
GDS- kode: XRYX01
Åpningstider
Ma. - Sø.08:00 - 21:00
Helligdag08:00 - 21:00
 
 

Velkommen til Sixt bilutleie på Jerez Togstasjon her i Spanias ettertraktede og vakre region Andalucia! Fra knutepunktet som knytter sammen Atlanterhavet og Daditana-fjellkjeden har du med egen bil en lang rekke unike opplevelser innen rekkevidde. Med kun litt over 20 minutter til havnebyen El Puerto de Santa Maria og en dagstur nordover til Sevilla har du med egen leiebil fra Jerez Togstasjon et perfekt utgangspunkt for å utforske den legendariske Sør-Spanske regionen. Opplev flamenco-dansens vugge med sin rike historie, spennende kultur og vakre landskap på mest mulig behagelig vis og i ditt eget tempo med en leiebil fra Sixt. Kun minutter fra vår stasjon i Jerez finner du perler som byens katedral, omgitt av vakre parker, åpne plasser og smakfulle bodegaer.

Reis komfortabelt i Andalucia med egen leiebil

Her hos Sixt sørger vi for å kunne tilby en mangfoldig bilpark for å kunne komme ethvert behov, budsjett og enhver smak i møte. Uansett hva slags reise du er på, familieferie eller forretningsreise, vil du enkelt kunne finne en bil som passer deg. Leier du en bil på Jerez Togstasjon kan du velge mellom moderne kjøretøyer i kategoriene kompakte sedaner, romslige minibusser og kraftige SUV-er for mer varierte kjøreforhold. For å gjøre det enkelt for deg å planlegge Spania-turen har vi inkludert både ubegrenset kjørelengde, tredjepartsforsikring og LDW-forsikring i prisen på samtlige leiebiler. Bestill andre, gunstige tilleggstjenester på forhånd via våre nettsider. Vi som tar deg imot hos Sixt sørger alltid for at du får en bil i den kategorien du har booket, men merk at spesifikke modellers tilgjengelighet kan variere ved ankomst.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.08:00 - 21:00
Helligdag08:00 - 21:00

Kontakt

Sixtstasjon Jerez Togstasjon XRYX01 Plaza de la Estación s/n 11401 Jerez de la Frontera 36.679935, -6.126857 +34-871180192

Sixtstasjon Jerez Togstasjon XRYX01

Plaza de la Estación s/n
11401 Jerez de la Frontera
 
Telefon +34-871180192

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service