Bilutleie
Suwon
Kollaps
Sør-Korea // Suwon
Endre personlige detaljer

Leiebil Suwon: Sixt Bilutleie online

Omtrent 30 kilometer sør for hovedstaden i Sør-Korea ligger Suwon som er den største byen i provinsen Gyeonggi-do. Her finner du noe av det beste Sør-Korea har å by på av mat og attraksjoner utenfor Seoul. Selvfølgelig er også Sixt representert her, og på vår stasjon for bilutleie i Suwon har vi et stort utvalg leiebiler med alt fra familievennlige stasjonsvogner og romslige SUV-modeller til lekre sportsbiler og cabrioleter. Alle våre kjøretøy får du til konkurransedyktige priser.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Alt du trenger til leiebilen din

Vi har alt du trenger av ekstrautstyr når du leier bil i Suwon, og noen tjenester er allerede inkludert i prisen. De fleste av våre bilmodeller leveres med air condition installert, og du får både tredjepartforsikring og ubegrenset kjørelengde med på kjøpet. Planlegger du å kjøre til Seoul eller andre byer og attraksjoner i nærområdet, kan du leie en GPS og registrere en ekstra sjåfør. Vi gjør oppmerksom på at vi hos Sixt bilutleie i Suwon ikke kan garantere at du får en bestemt bilmodell, men du vil alltid få utlevert en modell i den kategorien du har valgt.

Få med deg disse attraksjonene i og rundt Suwon

Festningen Hwaseong står på UNESCOs verdensarvliste og er byens største attraksjon. Den er en nødvendighet for alle førstegangsbesøkende, og du bør beregne et par timer her. Få også med deg Manseok Park med den vakre innsjøen, World Cup Stadium og den spesielle kirken First Church. Med egen leiebil i Suwon kommer du deg også enkelt ut av selve byen. Du kan for eksempel kjøre mot de majestetiske fjellene Mount Gwanggyo for å gå tur og beundre utsikten, eller du kan spise på en av gårdsrestaurantene som ligger ved foten av fjellet. Alternativt kan du kjøre sørover til varmekildene i Asan og Cheonan. Føler du for litt shopping, finner du flere outletbutikker i området Paldalmun ved festningen, eller du kan kjøre til Seoul og få med deg storbyens mange muligheter.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service