Bilutleie
Seoul
Kollaps
Sør-Korea // Seoul
Endre personlige detaljer

Leiebil Seoul: Sixt Bilutleie online

Med en leiebil i Seoul tar du deg raskt rundt i den fargerike og levende hovedstaden i Sør-Korea. Her blandes templer med skyskrapere og eldgamle tradisjoner med moderne teknologi. Bland inn en verdensberømt matkultur og du har et reisemål med noe for enhver smak. Selvfølgelig finner du Sixt bilutleie i Seoul strategisk plassert flere steder i byen, blant annet på flyplassen Gimpo International Airport (GMP). Her kan du velge i et stort utvalg biler i ulike kategorier som sedan, kabriolet og SUV. Vi har et passende kjøretøy enten du ønsker en økonomibil eller en luksusbil.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Nyttige tilleggstjenester i storbyen Seoul

I en verdensmetropol som hovedstaden i Sør-Korea er det til tider mye trafikk. Alle våre leiebiler i Seoul leveres med air condition som kjøler deg ned i den opphetede storbytrafikken. Fri kjørelengde kommer også godt med i en enorm by som dette. Hos oss kan du forhåndsbestille mange nyttige tilleggstjenester som GPS og barnesete. Om vinteren kan du leie vinterkjetting så du kjører trygt på de snødekte veiene. Sixt sørger for at du får en bil i den kategorien du har valgt, men nøyaktig modell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Få mer ut av storbyen med leiebil i Seoul

Med en leiebil i Seoul kan du se flere av attraksjonene både nord og sør for elven Han som renner gjennom byen. I nord finner du to av de flotteste palassene Changdeokgung og Gyeongbokgung i Jongno-distriktet. Her ligger også Bukchon Hanok Village med en labyrint av trange gater og tradisjonelle koreanske hus fra dynastitiden. En tur opp i Seoul Tower gir den beste utsikten over byen. Byens beste gatemat- og shoppingstrøk er Insadong, Myeongdong og Hongdae. Sør for elven ligger Gangnam-distriktet med glitrende skyskrapere, det store kongressenteret Coex Convention & Exhibition Center og fornøyelsesparken Lotte World. Med Sixt bilutleie i Seoul får du mer ut av storbyturen!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7