Bilutleie
Seongnam
Kollaps
Sør-Korea // Seongnam
Endre personlige detaljer

Leiebil Seongnam: Sixt Bilutleie online

Selv om Seongnam er et ukjent navn for mange, er det en av de mest turistvennlige stedene i Sør-Korea. I denne byen som ligger midt i landet, vil du kunne oppleve urbane kafeer, et velfungerende transportsystem, vakre templer og avslappende grønne parker. I tillegg er det en av Sør-Koreas viktigste forretningsbyer, spesielt innenfor teknologi og forskning. Sixt har flere stasjoner for bilutleie i Seongnam, og her kan du velge mellom mange typer kjøretøy. Ta en titt på vårt utvalg som inneholder både stasjonsvogner, sportsbiler, cabrioleter, varebiler og SUV-modeller.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Nyttig ekstrautstyr til kjøretøyet ditt

Når du leier bil fra Sixt bilutleie i Seongnam, får du både air condition og tredjepartforsikring inkludert i prisen. Vi gir deg også ubegrenset kjørelengde slik at du kan pendle frem og tilbake til Seoul så mange ganger du vil. Er du på familieferie, kan du leie barnesete hos oss, så sitter de minste passasjerene trygt og behagelig i baksetet. Når du reserverer bil ved vår stasjon for leiebiler i Seongnam, kan vi dessverre ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du har sett deg ut, men vi ordner alltid en modell i samme kategori.

Opplev det tradisjonelle og moderne Seongnam med leiebil fra Sixt

Seongnam er en svært moderne by med mange kulturtilbud, butikker og spisesteder. Samtidig kan du besøke tradisjonelle templer og studere hverdagslivet i noen av de grønne parkene. Lei en bil i Seongnam og få med deg det buddhistiske tempelet Bongguksa og Manggyeongnam-tempelet. I Yuldong Park og Central Park foregår det alltid mye liv og røre med arrangementer og aktiviteter. Er du lysten på litt shopping, anbefales områdene Seohyeon og Jeongja Street der du også finner det beste utvalget av restauranter og utesteder. Og med en leiebil fra Seongnam tar det bare en knapp halvtime å kjøre til den fargerike hovedstaden Seoul.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7