Bilutleie
Jeju-si
Kollaps
Sør-Korea // Jeju-si
Endre personlige detaljer

Leiebil Jeju-si: Sixt Bilutleie online

Den vulkanske øya Jeju Si, som ligger i Koreastredet, sammenliknes ofte med Hawaii. Med en leiebil i Jeju Si oppdager du fort hvorfor dette er en av Sør-Koreas mest populære bryllupsreisedestinasjoner. Vulkanske fjell, lavagrotter og deilige strender er bare noe av det du kan oppleve her. Sixt sin stasjon for bilutleie i Jeju Si holder til blant annet på flyplassen Jeju Internasjonale Lufthavn (CJU). Her finner du et utvalg passende kjøretøy til gode priser. Vi har sedaner, sportsbiler, romslige varebiler og robuste SUV-modeller som er perfekte i ulendt terreng.

 
 • Jeju Internasjonal Flyplass
  58-7, Yonghae-ro, Jeju-si
  63115 Jeju

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Jeju Internasjonal Flyplass

  Sixt Bilutleie
  58-7, Yonghae-ro, Jeju-si
  63115 Jeju

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enklere med leiebil i Jeju Si

Med en leiebil fra Sixt bilutleie i Jeju Si slipper du å irritere deg over lokalbussene som kan være trege og upålitelige. Du får ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen, så du kan kjøre på kryss og tvers av øya så mye du vil. Våre leiebiler i Jeju Si leveres også med behagelig air condition. Du kan forhåndsbestille et navigasjonssystem, eller et barnesetet tilpasset riktig vekt hvis du har med deg minstemann på tur. Sixt sørger for at du får en bil i den kategorien du har valgt, men nøyaktig modell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Utforsk Sør-Koreas Hawaii med leiebil i Jeju Si

Hyeopjae Beach er en av øyas beste strender og ligger i nordvest. Blir du rastløs, ligger den botaniske hagen Hallim Park rett ved siden av. Her kan du beundre 16 forskjellige hager, inkludert en bonsaiihage og to lavagrotter. Lavagrotten Manjanggul litt lenger nord står på UNESCOs verdensarvliste. Du kan også klatre opp på vulkanen Seongsan Ilchulbong og se den vakre soloppgangen. De fleste butikker og serveringssteder befinner seg på øyas hovedstad Jeju City, som ligger nord på øya ved flyplassen. For en annerledes kulturopplevelse anbefales et besøk til skulpturparken Loveland med skulpturer i erotiske stillinger. En leiebil i Jeju Si gir deg full fleksibilitet til å utforske denne fascinerende øya i Sør-Korea!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service