Bilutleie
Busan
Kollaps
Sør-Korea // Busan
Endre personlige detaljer

Leiebil Busan: Sixt Bilutleie online

Stadig flere får øynene opp for den fargerike kystbyen på Sør-Koreas sydspiss. Sixt bilutleie i Busan er på plass på både flyplassen Busan Gimhae (PUS) og togstasjonen. Lei en bil i Busan og oppdag vakre strender, majestetiske fjell, templer og den rykende ferske sjømaten Sør-Korea er berømt for. Vi har et stort utvalg kjøretøy som passer for forretningsreisen, familieferien og for deg som reiser alene. Velg en økonomibil om du reiser på budsjett, en solid 4x4 som passer utmerket til å utforske fjellene, eller unn deg en av våre spreke kabrioleter.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Klar for tur i Busan med leiebiltjenester fra Sixt

Det er mange attraksjoner å velge mellom i denne byen! Du får fri kjørelengde inkludert i våre leiebiler i Busan, og aircondition som hjelper deg med å holde hodet kaldt i trafikken. Sør-Korea er et barnevennlig land med en hjelpsom og imøtekommende lokalbefolkning. Bestill et barnesete fra Sixt på forhånd, så er minstemann klar for reisen. Vår bilflåte er topp moderne og godt forsikret med blant annet tredjepartforsikring inkludert. Du kan bestille valgfrie tilleggsforsikringer, og om vinteren kan du leie kjetting så du kjører trygt på glatte veier. Sixt bilutleie i Busan ordner alltid en bil i valgt kategori, selv om vi ikke kan garantere en bestemt modell.

Fra nord til sør med leiebil i Busan

Øst i byen ligger strendene Gwangalli, Haeundae og Songjeong, tempelkomplekset Younggungsa og Youngdusan Park med Busan Tower som gir den flotteste utsikten over byen. Her ligger også det store kongress- og utstillingssenteret BEXCO. Reiser du med familien, vil det slå an med et besøk i akvariet eller til det lokale fiskemarkedet Jagalchi for en mer eksotisk opplevelse av fisk. I nord ruver fjellene der du kan gå fotturer og besøke tempelet Beomeosa eller ruinene etter fortet Geumjeong. Er du lysten på shopping og uteliv, bør du ta turen til Nampodong i sør. Med en leiebil i Busan får du med deg hele byen!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service