Bilutleie
Ansan
Kollaps
Sør-Korea // Ansan
Endre personlige detaljer

Leiebil Ansan: Sixt Bilutleie online

Ansan er en forstad sør for den sørkoreanske hovedstaden Seoul. Byen er mest kjent som en forretningsby, men den har sin egen sjarm og flere interessante attraksjoner. Spesielt på østsiden av byen langs kanalene har det kommet flere grønne parker, fontener og attraktive områder de siste årene. Uansett om du er på forretningsreise eller ferie, finner du et passende kjøretøy hos Sixt bilutleie i Ansan. Her har vi et stort utvalg av økonomibiler og luksusbiler i kategoriene sedan, sportsbil, cabriolet og SUV. Finn en leiebil i Ansan som passer for deg!

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Full fleksibilitet med leiebiltjenester fra Sixt

Planlegger du å kombinere oppholdet i Ansan med noen dager i Seoul, eller kanskje du er på en større rundreise i Sør-Korea? Sixt bilutleie i Ansan gir deg ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen så du slipper å bekymre deg for at kilometertelleren løper. Våre biler leveres også med air condition installert. Skal du kjøre mye rundt i storbyen Seoul og vil forsikre deg om at du har en GPS å styre etter, lønner det seg å reservere navigasjonssystem når du bestiller bilen. Samtidig kan du registrere en ekstra sjåfør hvis flere skal veksle på kjøringen. På Sixt sin stasjon for leiebiler i Ansan kan vi ikke garantere at du får en bestemt bilmodell, men vi lover å stå klare med en modell i den kategorien du har valgt.

Spennende attraksjoner i og rundt Ansan

Mange av attraksjonene ligger nordøst i byen rundt togstasjonene Jungang og Gojan. Her ligger blant annet den store Hosuparken der det ofte arrangeres festivaler. Her finner du også Ansan Wa Stadium, den botaniske hagen, kunstmuseet og en rekke restauranter som serverer både koreansk og internasjonal mat. Med leiebil i Ansan kan du også kjøre opp til Surisan-fjellet og se Surisa-tempelet. Veien opp til tempelet byr på flott utsikt over landskapet. Frister det med litt shopping, er heller ikke Seoul lange kjøreturen unna.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service