Bilutleie i Sør-Korea

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Sør-Korea

Opplev Sør-Korea

Bestill leiebil i Sør-Korea hos Sixt

Bestill leiebil i Sør-Korea hos Sixt

Sør-Korea er et kompakt land hvor Sixt har mange stasjoner hvor du kan leie bil. Vi kan skilte med et stort utvalg kjøretøy i alle prisklasser og med høy komfort, og hos Sixt får du alltid topp service.Fra våre stasjoner for bilutleie i Sør-Korea tilbyr vi en topp moderne bilpark med kjøretøy for enhver smak og lommebok. Enten du besøker Sør-Korea i forbindelse med jobb eller på familieferie, har vi passende biler for deg. Våre økonomibiler egner seg godt for et stramt budsjett, men om du vil unne deg og ditt reisefølge noe ekstra, kan du gå for en av våre luksusbiler. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ubegrenset kjørelengde kommer med samtlige modeller og det samme gjelder air condition. Alle Sixt sine biler er godt forsikret, og du kan finne andre tilleggsgoder for å optimalisere din leiebilferie på våre nettsider.
Trafikkregler i Sør-Korea

Trafikkregler i Sør-Korea

Kjøring med leiebil i Sør-Korea kan kanskje arte seg annerledes enn du er vant til, og derfor er det spesielt noen trafikkregler du bør være obs på før du setter deg bak rattet. Vi gir deg noen nyttige reisetips her:- Fartsgrensen er avhengig av antall filer på veien.
- Reduser farten med 20% når det snør eller regner.
- Alle må ha på seg setebelte.
- Det er tillatt med bruk av hands-free.
Hva du kan oppleve med leiebil i Sør-Korea

Hva du kan oppleve med leiebil i Sør-Korea

Sjansen er stor for at du ankommer Sør-Korea via hovedstaden Seoul som er en av verdens største byer og som kan holde deg gående i dagevis. Her finner du topp moderne bydeler, og shoppingmulighetene er flerfoldige. Kjør til Gyeongju, en vakker kystby med et rikt utvalg av historiske og kulturelle attraksjoner. Byen har også et tempel som har fått sin plass på verdensarvlisten. Busan er Koreas nest største by og har mange fine strender å by på, og Seoraksan nasjonalpark i nord vil gi deg en strålende naturopplevelse. Øya Jeju som ligger 85 kilometer sør for fastlandet er et kapittel for seg selv, med nydelige botaniske hager, lavahuler og et unikt te-museum. Opplev dette eksotiske landet med Sixt bilutleie i Sør-Korea.
Show more
Greit å vite når du leier i Sør-Korea
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sør-Korea.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Sør-Korea?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Sør-Korea?
Enten du planlegger å bli i Sør-Korea eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Sør-Korea

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sør-Korea?

Utforsk våre leiestasjoner i Sør-Korea

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Sør-Korea

    Vis mer