Bilutleie
Upington Flyplass
Kollaps
Sør-Afrika // Upington // Upington Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Upington Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Diedericks Road
  8800 Upington ZA +27-112309999
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: UTN
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 17:30
 
 

Gjør det praktisk for deg selv ved å bestille leiebil fra Upington flyplass. Sixt gir deg muligheten til å hente din leiebil direkte etter ankomst, noe som gjør at du kan komme fort i gang med ditt opphold i Northern Cape-provinsen uansett reiseformål. Enten du reiser alene eller kommer hit i følge med andre, har vi biler som lar deg kjøre rundt med stil og komfort. Velg mellom økonomibiler til gunstige priser, sedaner for kjernefamilien eller 4x4 dersom du er interessert i å bli kjent med det landlige Sør-Afrika. Uansett hvilken kategori du velger, vil du få flere forsikringer og gebyrer inkludert i prisen samt air condition for behagelig kupétemperatur. Tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete vil berike kjøreopplevelsen for hele reisefølget.

Hvordan leie bil på Upington flyplass?

Flyplassen i Upington (UTN) ligger i landlige omgivelser omtrent 5 kilometer fra bysentrum. Lufthavnen er mest kjent for å ha en av verdens lengste rullebaner som er spesialdesignet for Boeing 747. Foruten den lange rullebane, er flyplassen relativt liten av størrelse, noe som gjør det lett å få øye på Sixt sin skranke. Her vil våre serviceinnstilte ansatte effektivt gjøre unna papirarbeidet slik at du kan komme i gang med ditt opphold. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Spektakulære naturopplevelser i det nordvestlige Sør-Afrika

Upington ligger ved Sør-Afrikas lengste elv Oranje, og har du leiebil fra Upington flyplass, kan du komme deg til det fantastiske Augrabies-fossefallet med enorme vannmengder som dundrer ned klippeveggene når det er høysesong. Det er også en nasjonalpark som omringer fossefallet, der du kan få sett flotte klippeformasjoner, og langs elvebredden vil du kunne oppleve Afrikas eksotiske dyreliv. Nasjonalparken Kgaladi ligger på grensen mellom Sør-Afrika og Botswana og er totalt sett på hele 38 000 kvadratkilometer. Sixt bilutleie på Upington flyplass ønsker deg velkommen til spennende eventyr.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 17:30

Kontakt

Sixtstasjon Upington Flyplass UTN Diedericks Road 8800 Upington -28.401111, 21.259722 +27-112309999

Sixtstasjon Upington Flyplass UTN

Diedericks Road
8800 Upington
 
Telefon +27-112309999

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service