Bilutleie
Southbroom (South coast)
Kollaps
Sør-Afrika // Southbroom // Southbroom (South coast)
Endre personlige detaljer

Leiebil Southbroom (South coast): Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Gilbert Road Driftwood Centre
  4277 Southbroom ZA +27-39-3168437
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: DURS01
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 17:00
 
 

Fra Sixt sin filial i kystbyen Southbroom i KwaZulu-Natal-provinsen i Sør-Afrika, har du et ypperlig utgangspunkt til å finne din favorittdestinasjon på den sydlige kysten. Enten du foretrekker vann- og strandaktivteter, naturopplevelser eller storbyliv, er alt dette innen rekkevidde med en leiebil fra Southbroom. Ta deg en rundtur i nærområdet og se de mange vakre grøntarealene som innbyr til landturer, og en dagstur til Durban, cirka 150 kilometer lenger nord, er fullt oppnåelig med fra Southbroom. I de nærliggende naturreservatene Mbumbazi og Umtamvuna kan du oppleve Sør-Afrikas unike fauna og flora. Det tar bare noen minutter å komme seg fra Sixt bilutleie i Southbroom til motorveien R61, som går videre langs kysten og sørger for at du raskt kommer frem til ditt bestemmelsessted.

Hvordan skaffe leiebil i Southbroom?

Med en leiebil til rådighet i Southbroom kan du nyte godt av full fleksibilitet og mobiltet. Her tilbyr vi leiebiler innen kategorier som brukervennlige sedaner til høyst overkommelige priser, premiumbiler av ekstra høy kvalitet eller minibusser dersom du har med storfamilien. Vi sørger for du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ekstragoder som air condition for behagelig kupétemperatur og flere forsikringer får du med uansett valgte kategori. Når du forhåndsbestiller din leiebil, kan du samtidig velge oppgraderinger som ekstra sjåfør og GPS så du fort finner frem i Southbroom og omegn. Sixt bilutleie i Southbroom har alt som skal til for et praktisk og komfortabelt opphold i det sørøstlige Sør-Afrika.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt

Sixtstasjon Southbroom (South coast) DURS01 Gilbert Road Driftwood Centre 4277 Southbroom -30.914650, 30.323804 +27-39-3168437

Sixtstasjon Southbroom (South coast) DURS01

Gilbert Road Driftwood Centre
4277 Southbroom
 
Telefon +27-39-3168437

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • Sportsbiler og cabriolet

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7