Bilutleie
Southbroom
Kollaps
Sør-Afrika // Southbroom
Endre personlige detaljer

Leiebil Southbroom: Sixt Bilutleie online

Ved østkysten av Sør-Afrika i provinsen KwaZulu-Natal ligger et tropisk paradis som passer perfekt for en avslappende ferie i vakre omgivelser. Med en leiebil i Southbroom kommer du deg enkelt rundt i landsbyen og nærområdet som ikke har så mye kollektivtransport. Sixt bilutleie i Southbroom tilbyr et utvalg passende kjøretøy. Vi har sedaner og romslige minibusser, eller kanskje du er her i forretninger og vil unne deg en sprek sportsbil? Lei en bil i Southbroom og velg fritt om du vil tilbringe late dager på stranden eller utforske den ville og vakre naturen som Afrika er så kjent for.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Fleksibelt med leiebil i Southbroom

Under den afrikanske solen vil du sette pris på at de fleste av våre modeller leveres med air condition. Og selv om du befinner deg i en liten og oversiktlig landsby, kan det hende du får lyst til å dra på utflukter langs kysten. I så fall kan du leie et navigasjonssystem fra oss så du slipper å bruke tid på å bla i kartet. Har du planer om mange lange utflukter, kan du registrere en ekstra sjåfør slik at dere kan veksle på kjøringen. Vi gjør oppmerksom på at Sixt ikke kan garantere en bestemt modell, men du får alltid en bil i ønsket kategori.

Langs den sørafrikanske kysten med leiebil fra Southbroom

På de vakre strendene kan du nyte late dager i solen, og er du heldig, ser du hvaler og delfiner hoppe i bølgene! Det er hainetting i vannet rundt strendene slik at de egner seg godt for surfing og annen vannsport. Landsbyen har en flott golfbane, noen spisesteder, små butikker og fruktmarkeder. Med leiebil fra Southbroom er det enkelt å kjøre til nabolandsbyene Margate eller Ramsgate der det er flere butikker. Kjører du sørover, kommer du til Mpenjati Nature Reserve, en naturpark med våtmark, skog og gressletter. Alt dette og mer får du oppleve langs kysten i Sør-Afrika med Sixt bilutleie i Southbroom.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service