Bilutleie i Richards Bay

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Richards Bay

Sixt i Richards Bay tilpasser kjøretøyet for deg

Sixt i Richards Bay tilpasser kjøretøyet for deg

Ved lagunen ved utløpet av Mhlatuze-elven ut mot Indiahavet ligger den relativt store byen Richards Bay. Her finner du blant annet en av Sør-Afrikas største havner og en levende eksport- og importindustri. Er du på forretningsreise eller fastboende i byen, vil du sannsynligvis ha god nytte av Sixt bilutleie i Richards Bay for rundreiser i byen og provinsen KwaZulu-Natal. Vi har tilgjengelige leiebiler på Richards Bay airport (RCB) og på Sixt sitt bykontor inne i selve byen. Vi kan hjelpe deg å finne et passende kjøretøy i vårt store utvalg av sedaner, stasjonsvogner, sportsbiler, cabrioleter og praktiske firehjulstrekkere.Har du spesifikke behov når du skal leie bil i Richards Bay, kan vi hjelpe deg å skreddersy bilen for formålet. Reiser du sammen med barn, trenger du kanskje et barnesete, og skal du tilbakelegge større avstander eller kjøre mye rundt i bygatene, kan en GPS være kjekt å ha. Dette og mer til kan du reservere både online og ved oppmøte hos Sixt bilutleie i Richards Bay. Klimaet her innebærer at air condition er inkludert, og det samme er også tredjepartforsikring og 200 kilometer kjørelengde. Vi minner om at hvilke biler som er tilgjengelige ved ankomst, kan variere, men du får alltid et kjøretøy i valgte bilkategori.
Fra lagunen til innlandet med eget kjøretøy

Fra lagunen til innlandet med eget kjøretøy

Som en svært aktiv havneby og sterkt økende turistdestinasjon vil du oppleve Richards Bay som en spennende, moderne og travel by i Sør-Afrika. For å få med deg alt av impulser og aktiviteter bør du leie bil når du befinner deg her. Et nytt konsept i byen er den såkalte industriturismen der du kan få en omvisning og se byens yrende forretningsliv. På fritiden eller som spennende ferieaktiviteter kan du både surfe, fiske og bade, dra på safari og se dyrelivet eller slå et slag golf på Richards Bay Country Club omtrent fem kilometer utenfor bysentrum.
Show more
Greit å vite når du leier i Richards Bay
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Richards Bay.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Richards Bay?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Richards Bay. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Richards Bay?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Richards Bay

Kan jeg bestille en langtidsleie i Richards Bay?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Richards Bay?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Richards Bay

Vis mer