Bilutleie på Pretoria Hatfield

 

Veibeskrivelse til Pretoria Hatfield-stasjon

Adresse

1017 Stanza Bopape Street, 0028 Pretoria, Sør-Afrika
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 13:00
Helligdager
08:00 - 13:00

Våre tjenester ved Pretoria Hatfield

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Som Sør-Afrikas administrative hovedstad, er Pretoria et viktig knutepunkt i landet. Fra Sixt sin filial for bilutleie i Pretoria sentrum, har du en et perfekt utgangspunkt for å utforske byen som er spesielt kjent for sine mange blomstrende jacarandatrær. Her finner du en rekke regjeringsbygg og universitet og det massive Voortrekker Monument, til minne om trekkboerne som migrerte i første halvdel av 1800-tallet, ligger kun en kort biltur mot vest. Med leiebil har du mobiliteten og friheten til å oppleve det du selv ønsker i denne regionen, med dyrepark, botanisk hage og store golfbaner som kan anbefales på det varmeste. Den nærmeste flyplassen er Johannesburg internasjonale flyplass cirka 50 kilometer sør for vår utleiestasjon i Pretoria sentrum.
Hvordan skaffe leiebil i Pretoria sentrum?

Hvordan skaffe leiebil i Pretoria sentrum?

Sixt sine medarbeidere på vårt kontor i Pretoria sentrum er gjerne behjelpelige med å finne en passende leiebil for dine reiseplaner i Sør-Afrika. Kategoriene vi tilbyr her er familiebiler som tar deg trygt frem, økonomibiler til rimelige priser, 4x4 som ligger svært godt på veien, minibusser som garantert har plass til hele reisefølge eller kanskje ønsker du å prøve en av våre premiumbiler for ekstra kjørekomfort. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med flere ekstragoder som air condition og tredjepartforsikring inkludert i leiebilavtalen, blir din leiebilopplevelse enda bedre. Sørg også for å legge til andre nyttige og ønskede ekstratjenester når du bestiller din leiebil fra Pretoria sentrum stasjon.
Show more

Greit å vite når du leier på Pretoria Hatfield

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Pretoria Hatfield.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Pretoria Hatfield?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Pretoria Hatfield?
Bestill en langtidsleie ved Pretoria Hatfield ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Pretoria Hatfield

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Pretoria Hatfield?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?