Bilutleie
Piet Retief
Kollaps
Sør-Afrika // Piet Retief
Endre personlige detaljer

Leiebil Piet Retief: Sixt Bilutleie online

Piet Retief ligger ved bredden av elven Assegaai i provinsen Mpumalanga. Mange koselige hytter og gjestehus gjør byen til et populært stoppested på veien mot den berømte såkalte elefantkysten. På Sixt sin stasjon for bilutleie i Piet Retief kan du leie et passende kjøretøy enten du planlegger rolige dager med fisking og fotturer eller skal kjøre langs kysten og utforske andre deler av Sør-Afrika. Vi har et stort utvalg av leiebiler med alt fra kompakte sedaner til minibusser. Eller kanskje du vil kjøre langs kysten i en luftig cabriolet?

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Forhåndsbestill ekstrautstyr til leiebilen din

På Sixt sin stasjon for leiebiler i Piet Retief har vi alt du trenger til leiebilen. Bestiller du ekstrautstyret på forhånd, sørger vi for at alt er klart når du henter bilen. For eksempel kan du forhåndsreservere et moderne navigasjonssystem og et barnesete til minstemann. Vi har også gode priser på forsikringer i tillegg til de som allerede er inkludert i prisen. Skal du kjøre mye rundt i Sør-Afrika, kan du forhåndsbetale for bompengene så du slipper å tenke på det underveis. Sixt bilutleie i Piet Retief kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell, men vi sørger for et kjøretøy i valgte kategori.

Ut i naturen med leiebil fra Sixt

Piet Retief har en innholdsrik historie som har gitt opphav til mange legender. Det kan du lære mer om på bymuseet som er verdt et besøk. Få også med deg NG-kirken som er en av de fineste konstruksjonene i byen. Lei en bil i Piet Retief og velg om du vil tilbringe noen avslappende dager i byen med forfriskende skogsturer, fisking og fugletitting, eller om du vil fortsette mot elefantkysten som byr på fantastiske strender, våtmarker og naturparker som Hluhluwe-iMfolozi og iSimangaliso Wetland. Med din egen leiebil fra Piet Retief til disposisjon kan du også ta en tur til Swaziland!

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service