Bilutleie i Klerksdorp

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Klerksdorp

Forhåndsbestill nyttig ekstrautstyr til leiebilen i Klerksdorp

Forhåndsbestill nyttig ekstrautstyr til leiebilen i Klerksdorp

I Klerksdorp venter mange eksotiske opplevelser og attraksjoner for enhver smak. Helleristninger gir deg følelsen av å reise flere tusen år tilbake i tid, eller besøk et gammelt fengsel eller en av naturparkene der du kan oppleve ville elefanter og neshorn. Du finner selvsagt en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Klerksdorp. Lei en av våre praktiske sedaner eller en minibuss med plass til mange. Frister det å frese rundt i en cabriolet eller sportsbil, har vi flere slike modeller i vårt varierte utvalg av kjøretøy. Når du bestiller leiebil i Klerksdorp kan du forhåndsreservere alt du trenger av ekstrautstyr hos Sixt. Kanskje du vil kjøre til Johannesburg som ligger et par timer nordover, eller vil du besøke andre byer i Sør-Afrika? Reserver en bil med et moderne navigasjonssystem installert, så er du sikker på å finne frem uten unødvendige omveier. Skal du reise mye rundt, kan du registrere en ekstra sjåfør, og skal du på safari med familien, har vi barneseter og bilputer. Hos Sixt bilutleie i Klerksdorp kan vi ikke garantere at du får akkurat den bilen du har sett på, men vi fikser alltid en bil i den kategorien du har valgt deg.
Lei en bil i Klerksdorp og få med deg mange severdigheter

Lei en bil i Klerksdorp og få med deg mange severdigheter

Du kan besøke utrolig mange spennende attraksjoner med en egen leiebil fra Klerksdorp. Stopp ved togstasjonen som er en av de vakreste bygningene i byen, NG Mother Church, Hervormde-kirken og Klerksdorp museum som ligger i et gammelt fengsel. Byens mest populære severdighet er Goudkoppie der du kan se gullgruver fra 1800-tallet. Kjører du noen kilometer nordvestover, kommer du til gårdsbruket Bosworth. Her er det hundrevis av helleristninger som viser kjempende mennesker, elefanter, dansende strutser og fugler på flukt. Foretrekker du levende dyr, anbefales en tur til Faan Meintjes naturreservat. Med leiebil fra Klerksdorp vil du oppleve mer av Sør-Afrika!
Show more
Greit å vite når du leier i Klerksdorp
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Klerksdorp.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Klerksdorp?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Klerksdorp. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Klerksdorp?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 1 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Klerksdorp

Kan jeg bestille en langtidsleie i Klerksdorp?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Klerksdorp?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Klerksdorp

Vis mer