Bilutleie
Klerksdorp
Kollaps
Sør-Afrika // Klerksdorp
Endre personlige detaljer

Leiebil Klerksdorp: Sixt Bilutleie online

I Klerksdorp venter mange eksotiske opplevelser og attraksjoner for enhver smak. Helleristninger gir deg følelsen av å reise flere tusen år tilbake i tid, eller besøk et gammelt fengsel eller en av naturparkene der du kan oppleve ville elefanter og neshorn. Du finner selvsagt en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Klerksdorp. Lei en av våre praktiske sedaner eller en minibuss med plass til mange. Frister det å frese rundt i en cabriolet eller sportsbil, har vi flere slike modeller i vårt varierte utvalg av kjøretøy.

 
 • Klerksdorp

  Sixt Bilutleie
  61 Monica Avenue
  2572 Klerksdorp

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet

Forhåndsbestill nyttig ekstrautstyr til leiebilen i Klerksdorp

Når du bestiller leiebil i Klerksdorp kan du forhåndsreservere alt du trenger av ekstrautstyr hos Sixt. Kanskje du vil kjøre til Johannesburg som ligger et par timer nordover, eller vil du besøke andre byer i Sør-Afrika? Reserver en bil med et moderne navigasjonssystem installert, så er du sikker på å finne frem uten unødvendige omveier. Skal du reise mye rundt, kan du registrere en ekstra sjåfør, og skal du på safari med familien, har vi barneseter og bilputer. Hos Sixt bilutleie i Klerksdorp kan vi ikke garantere at du får akkurat den bilen du har sett på, men vi fikser alltid en bil i den kategorien du har valgt deg.

Lei en bil i Klerksdorp og få med deg mange severdigheter

Du kan besøke utrolig mange spennende attraksjoner med en egen leiebil fra Klerksdorp. Stopp ved togstasjonen som er en av de vakreste bygningene i byen, NG Mother Church, Hervormde-kirken og Klerksdorp museum som ligger i et gammelt fengsel. Byens mest populære severdighet er Goudkoppie der du kan se gullgruver fra 1800-tallet. Kjører du noen kilometer nordvestover, kommer du til gårdsbruket Bosworth. Her er det hundrevis av helleristninger som viser kjempende mennesker, elefanter, dansende strutser og fugler på flukt. Foretrekker du levende dyr, anbefales en tur til Faan Meintjes naturreservat. Med leiebil fra Klerksdorp vil du oppleve mer av Sør-Afrika!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service