Bilutleie i Kimberley

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Kimberley

Gode leiebiltjenester hos Sixt i Kimberley

Gode leiebiltjenester hos Sixt i Kimberley

Her i Northern Cape i Sør-Afrika finner du hovedstaden Kimberley, som først og fremst er kjent for diamantforekomstene og den store diamantgruvedriften som har foregått her. Med leiebil i Kimberley har du stor frihet til å få med deg byens attraksjoner og muligheter, og Sixt bilutleie i Kimberley finner du både på Kimberley lufthavn (KIM) og i sentrum. Dermed er vi alltid lett tigjengelige med vårt store utvalg kjøretøy fra ledende produsenter som Volkswagen og Chevrolet. Velg mellom sedaner og stasjonsvogner til bykjøring, firehjulstrekkere for ekskursjoner og sportsbiler eller cabrioleter for ekstra luksus og komfort.Når du forhåndsreserverer et kjøretøy hos Sixt bilutleie i Kimberley, vil du alltid kunne tilpasse leiebilen til dine behov og ønsker. Vil du på ekskursjoner i det sørafrikanske landskapet eller på sightseeing i selve byen, kan en GPS være nyttig. Barneseter kan også bestilles, og det samme gjelder ekstra forsikringer som dekk- og glasskadeforsikringer og ansvarsforsikringer. Du får likevel alltid et grunnforsikret kjøretøy med 200 kilometer kjørelengde inkludert med de fleste bilmodeller hos oss. Har du forhåndsbestilt online, kan vi love deg en bilmodell i ønsket kategori, mens mulige modeller kan variere med tilgjengelighet.
Diamanter, natur og kultur med leiebil i Kimberley

Diamanter, natur og kultur med leiebil i Kimberley

Den største attraksjonen og landemerket i Kimberley er uten tvil det såkalte Big Hole, som er en menneskeutgravd diamantgruve som var i drift helt frem til 2006. Nå er den fylt med vann og er et fantastisk skue! Ikke langt unna kan du stikke innom en løvefarm og se løveoppdrett på nært hold, og besøk gjerne det velkjente Minemuseet eller Wildebeest Kuil Roch Art Centre der du kan oppleve steinkunst fra tidligere tider i naturlige omgivelser. Avsidesliggende eller ei denne diamantbyen er praktisk talt Sør-Afrikas friluftsmuseum og er virkelig verdt å oppleve med friheten som følger med egen leiebil i Kimberley.
Show more
Greit å vite når du leier i Kimberley
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kimberley.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kimberley?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kimberley. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Kimberley?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 2 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Etter returen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Kimberley

Kan jeg bestille en langtidsleie i Kimberley?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kimberley?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kimberley

Vis mer