Bilutleie på Roodepoort

 

Veibeskrivelse til Roodepoort-stasjon

Adresse

cnr Hendrik Potgieter&Cascades Volvo GM Dealership, 1735 Roodepoort, Sør-Afrika
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 17:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Roodepoort

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Roodepoort, den perfekte basen for ditt eventyr i Sør-Afrika. Her i hjertet av Sør-Afrika er Johannesburg en by i stadig forandring. I Jo%u2019burg, som byen ofte kalles, popper det hele tiden opp nye leilighetskomplekser og arbeidsplasser som trekker til seg både forretningsreisende og ferierende. Med eget kjøretøy i Roodepoort får du friheten til å utforske den spennende byen på komfortnivå og i ditt eget tempo. En drøy halvtimes kjøretur sørover fra Sixt sin stasjon kan du oppleve det urbane og hippe nabolaget Maboneng, som betraktes som et av verdens mest vellykkede prosjekter innen urban utvikling. En av byens viktigste attraksjoner er likevel Apartheid-museet der Sør-Afrikas historie av undertrykkelse og segregering illustreres av film, tekst, audio og live historiefortelling. Hvis du leier en bil i Roodepoort, kan du også komme deg ut av selve byen og ta turen nordover til byens botaniske hager og Emmarentia-demningen.
Opplev Johannesburg med en skreddersydd leiebil

Opplev Johannesburg med en skreddersydd leiebil

Oppriktig og seriøs kundeservice har vært knyttet til Sixt sin suksess i mer enn 100 år siden selskapet ble startet. Ved å leie en bil i Roodepoort vil våre erfarne og profesjonelle ansatte sørge for at du får mest mulig ut av din reise. Hos oss kan du velge mellom kompakte økonomibiler og sedaner samt sportsbiler og cabrioleter dersom du ønsker deg litt ekstra luksus. Skreddersy kjøretøyet for din reise med oppgraderinger som GPS, ekstra sjåførtillatelse og barnesete. Vi vil sørge for at du får en bil i den kategorien du har booket, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.
Show more

Greit å vite når du leier på Roodepoort

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Roodepoort.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Roodepoort?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Roodepoort?
Bestill en langtidsleie ved Roodepoort ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 3 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Roodepoort

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Roodepoort?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?